keskiviikko 10. kesäkuuta 2009

Kesätöitä

Olen viikot 24-26 töissä Tornion kennelkerholla, tänään oli ensimmäinen työpäivä. Onhan se fyysisesti raskasta työtä, mutta onneksi "työpari" on mukavaa seuraa - niin ei työkään tunnu niin työltä. Tämän päivän saldona kuitenkin Kipeä selkä, kädet kyynärpäitä myöten maaliläiskissä jotka lähtevät vain kulumalla ja hiuksissa maalia. Olen siis kolme viikkoa töissä, työhön kuuluu maalaamista, siivoamista, kisojen järjestelyä (TORKK järjestää agilityn SM-kisat viikonloppuna!) ja vastaavaa. Ajattelin kysyä töistä määräävältä, että saisiko koiran ottaa jonain päivänä hallille mukaan.. jos vaan viitsin. =) Mukavalta vaikuttavaa työtä, saa nähdä kuinka jaksan! Tänään jo nukuin kotimatkan autossa ja heti kotona - kunto on aika heikko?

Amorin kanssa ollaan lähinnä lenkkeilty ja opeteltu etutassuilla seisomista. Poika ravailee kevyesti, ilman mitään merkkejä väsymyksestä, sellaisen 5 kilometriä pyörän vierellä ja on mukavaa nähdä miten koira tykkää kun taas talvilevon jälkeen pääsee erilailla liikkeelle. Etutassuilla seisomisessa ollaan edetty siihen vaiheeseen, että Amor peruuttaa ~30cm korkean kirjapinon päälle niin että seisoo etujaloillaan ja sen lisäksi pari kertaa ollaan ehditty jo kokeilla suoraa seinää vasten ja kyllähän tuo etujaloilla seisoo! Uskomatonta mutta totta, oma kankikaikkoseni taipuu vaikka mihin asentoon kun puhutaan ruuasta. Seuraavaksi meillä on tähtäimessä seuraamisen opettelu - hitto! Minähän sen tuolle opetan vaikka se jäisi viimeiseksi teokseni.. hullun hommaa, mutta periksi ei anneta!! :-D


Amor noin vuosi sitten

2 kommenttia:

Jonna kirjoitti...

Ai sie menit sinne :) Mieki kattoin vasta ilmoituksen sieltä Torkkin sivuilta niistä töistä, alkais vasta heinäkuun puolesta välistä. Mitäköhän sillon sitten tehtäis, kun on ne SM:itki jo menneet. :)

veera kirjoitti...

"Seuraavaksi meillä on tähtäimessä seuraamisen opettelu - hitto! Minähän sen tuolle opetan vaikka se jäisi viimeiseksi teokseni.. hullun hommaa, mutta periksi ei anneta!!"

Näinpä, tv. kohtalotoveri