lauantai 13. kesäkuuta 2009

Pitäiskö olla rohkea, hullu ja kehittää stressinsietokykyään?


Niin, pitäiskö se oikeasti täyttää tuo ja lähettää? LISENSSI siis! Eilisten ykkösluokan starttien jälkeen saatan vain ajatella, että me ollaan yli neljä vuotta agilityä harrastettu, epiksissä starttailtu jo aika paljon ja koira olis ollu niin kisavalmis kuin se voi olla, jo pari vuotta. Mutta entäs ohjaaja? Kuka ajattelee minua? Tulee ahistus ajatuksestaki että kisattais virallisesti: mitä jos unohdan radan, jos koira karkaa, jos tulee aivan hirveästi virheitä joita ei yleensä tule.. Ei hitto, on se vaikeaa tämä koiran kanssa harrastaminen - koira osaa, minä en. Eilen vaan hetkittäin tuntu siltä kun katseli ykkösluokan startteja, että Amor menisi tuon vaikka multa olis kädet ja suu sidottuna..

6 kommenttia:

Saara kirjoitti...

Hankit sen lisenssin ja meette kisoihin asenteella ihan sama miten menee, ei se niin vakavaa ole. :D Ja sanot mulle mihin kisoihin meette ni meki tullaan. x)

Jonna&romeo kirjoitti...

^Vei sanat suustani ;) Ei ekoihin kisoihin tarvi edes toivotella "Onnea", eikä toisiinkaan, ihan tosi, ne on ekat_kisat ja kaikkia jännittää varsinki sillon! Tsemppiä :) Ootta huippuja

Josefiina kirjoitti...

:D No tottakai pitää sanoa jos jonnekki mennään että saan sut kuvaamaan;)
Mutta voi kun en kestä tätä! Haluaisin hurjasti, mutta hermot ei kestä. Mulle varmaan tulis luonnetestistä -300..

jarno kirjoitti...

senkus pistät lisenssin menemään ! kerranhan sitä eletään :)

Sarianne kirjoitti...

Osta ihmeessä lisenssi! Pääset osallistumaan niihin lisenssienmollausketjuihinkin täydellä sydämellä (mua riepoo toi kallis lisenssi. Se on paaaljon hintavampi kuin piti olla).
Kisoihin kokeilemaan! Mitään ei saa, jos ei edes uskalla yrittää!

Emmi & koirat kirjoitti...

lisenssi tilaukseen ja marsmars kisoihin!