lauantai 13. kesäkuuta 2009

Agilityn SM 2009 & turhaa mietintää

Tänään en päässyt katsomaan kilpailuiden aloitusta, kyyti puuttuu. Sen lisäksi, oltuani paikan päällä eilen noin 14 tuntia... no, sanotaanko että ehkä välipäivä kaikesta siitä hulinasta on ihan ok? Olin eilen siis aamusta yöhön stadionilla katsomassa lämppärikisoja ja upeita suorituksia nähtiin. Huomenna olisi tarkoitus mennä katsomaan sunnuntain suoritukset ja ottaa Amor mukaan, eilen se oli päivän kotona ja vietti poikien illan isäni kanssa, sen huomasikin mahan koosta - Amor on niin hyvä kerjäämään, ja isä huono sanomaan ei: Amor syö enemmän kuin isä.

Amor, koira jota ei tule toista.. Viimepäivinä olen huomannu monia blogeja, joissa se rakas koira on kuollu yhtäkkisesti ja omistajalle on jäänyt vain se suunnaton tuska ja kysymykset? Äitinikin taas eräänä päivänä sanoi ettei halua tietääkkään miten minä kestän sen kun Amor joskus lähtee.. Se tuli tueksi, turvaksi ja ystäväksi kun Eetu -terrieri nukahti syyskuussa 2003 äitini syliin. Amor on kulkenut mukana kaikkialla, se liittyy kaikkeen mitä elämässäni on viimeisen kuuden vuoden aikana tapahtunut. En voi käsittää, miten elämä voi jatkua kun sen keskipiste viedään? Pelottaa ajatus siitä, että Amor vanhenee.. olkootkin, että vanha koira on aarre - suurin aarre joka koiranomistajalla voi olla. Säälittävää märistä täällä nyt jo valmiiksi - mutta väkisinkin se elämän rajallisuus tulee vastaan toisinaan.

Boy I hear you in my dreams
I hear your whisper across the sea
I keep you with me in my heart
You make it easier when life gets hard

3 kommenttia:

Jarno kirjoitti...

Hahaa, minäpäs bongasin teidät Torniosta ! Olit siinä mun vieressä ottamassa kuvia ja sanoit jollekkin tutullesi että Amor kattoo ohikulkijoita ja aikoo repiä niiltä päät irti tai jotain muuta väkivaltaista ;D ;D

onkos sulla missään kuvia kisoista? ja kävisikös linkinvaihto meidän bloginkanssa?

Jarno kirjoitti...

haa löysimpäs niitä kuvia !

Jarno kirjoitti...

niin siis löysin albumin kuville mutta en kuvia, lol ;S