sunnuntai 31. toukokuuta 2009

Rannalla

Ihana sunnuntai. Aamulla heräsin kahdentoista maissa, Amor meni ulos kun ovet oli auki (isä grillasi) ja minä heti perässä kun sain puettua. Ilma aivan upea!! Pistin Amorin tarhaan sitten yhden maissa ja kahdelta me lähdettiin rannalle. Kolmelta takasin kotiin ja koira tarhaan. Kello on vartin yli yhdeksän ja koira on vieläkin siellä. On sillä ollut hauskaa, kerrankin saa olla ulkona niiin paljon kun haluaa: Amor on kaivanut tarhaansa suuren kuopan, makoillut kopin katolla ja nauttinu auringosta, nukkunut kopissa kun yhdessä välissä tuuli aika paljon, haukkunut harakoille ja hevosille, syönyt ulkona.. kaikkea mistä se tykkää siis! Varmaan jäisi yöksikin pihalle jos saisi ite päättää:D. Toivottavasti saan sen ylipuhuttua tulemaan sänkyyn nukkumaan, nyt vaan on ollut niin kuumia ilmoja pari päivää että koira tosiaan tahtoisi vain tarhaansa elämään ulkokoiran elämää. Amor siis ei todellakaan ole ulkokoira, mutta sille on tarha etupihallamme jotta se saa olla itsekseen pihalla hyvillä ilmoilla. Tietenkään oikein kuumilla säillä Amoria ei laiteta ulos vaan se saa luvan tyytyä olemaan sisällä, kun sisällä yleensä on viileämpää.

2 kommenttia:

Sarianne kirjoitti...

Toi vika kuva on ihanan tunnelmallinen! Taustan bokeh on sekin kiva ;)
Onnea koulun päätöksestä!

Henni kirjoitti...

Kiia kiittää onnitteluista! :) Ja tosiaan, aika on mennyt hirvittävän nopeasti - ei mustakaan yhtään tunnu, että Kiia olisi jo neljä vuotta!

Ihania polskutikuvia täällä, kun noita katselee tuli itsellekin tosi kesäinen fiilis ja rupesi tekemään mieli uimaan :D Täällä ei olla kyllä taas vähään aikaan saatu nauttia kunnon aurinkoisista ja lämpimistä päivistä! :(

Mutta hauskaa alkanutta kesää teille ja rapsutuksia Amorille!