keskiviikko 20. toukokuuta 2009

Onnistumisen tunteita epiksissä

Ilmoitin meidät ensin mölleihin ja ykkösiin, mutta peruin sittemmin ykkösten radan.

Mölleissä meillä meni hyvin, NOLLARATA ja koirasta jopa irtosi kierroksia kun päästiin vauhtiin - mutta mitä ihmettä minä itse säädän!? Kävi sama kuin treeneissä - unohdin radan aivan yhtäkkiä. Siinä tuhlaantui sitten ne ratkaisevat sekunnit kun pysähdyin huitomaan käsilläni ilmaan ja huusin että minne ihmeeseen nyt pitäs mennä.. Onneksi Amor ei tehny mitään tyhmää vaikka itse tein ja pysähtyikin vain oottelemaan omistajaa, kunnes sitten jatkettiin rataa aikani heiluttuani avuttomana keskellä esteitä.. Mutta siis, koira osaa - minä en! Ärrrsyttää kun nyt mulle on tullu joku ihan ihme juttu että unohtelen ratoja, ensin treeneissä ja nyt sitten kisoissa.. Hitto, en ikinä voi virallisiin lähteä kun nolaan meidät tuollasella tempauksella :D.

Ykkösten rataan kävin tosiaan tutustumassa, mutta kahdeksan minuuttia ei riittänyt mulle radan kiemuroiden sisäistämiseen ja kävin sanomassa että saisinko perua ykkösten osallistumisen. Onneksi sain rahatki takaisin. Ei kyllä kaduta että peruin sen, koska tuosta möllinollasta jäi tosi hyvä maku suuhun ja en tosiaan olisi muistanut ykkösten rataa - mikä todella olisi jäänyt ketuttamaan. Mutta ihan tosi, mitä muistipillereitä minun pitää alkaa popsimaan!?

Jokatapauksessa, mölleistä puhdas nolla ja aikaakin jäi päälle kymmenen sekuntia (mikä on tosi hyvä kun otetaan huomioon oma unohdukseni..) Kaiken kaikkiaan tosi hyvä ilta hallilla ja kun vielä sain tietää luonnetestistä lisää niin on tänään kyllä ollut erittäin hyvä päivä!
Lauantaina klo 10:30 on meidän virallinen luonnetestiajankohta ja oletettavasti siis yhdeksän maissa ollaan paikanpäällä, testi on siis Kemissä, jossain merenrannalla (=kylmää!) ja olemme koko testin toinen koirakko! Tsiisus, nyt meinaa alkaa jo jännittää..

Päivän saldona MÖLLIEN KAKKOSSIJA ja NOLLARATA! =)

Ja nyt.. neljän päivän loma - aaah!

Ei kommentteja: