perjantai 8. tammikuuta 2010

Laiskuutta ilmassa

Torstaina ja perjantaina oli normaalit lukiopäivät, mutta Amorilla oli tavallisesta poiketen kotona seuraa koko päivän ajan! Siskoni Karoliina on lomalla ja on nyt täällä, Amor tykkää Karosta hurjasti ja ne kaksi tuleekin toimeen loistavasti. :)

Aamuisin pakkasta on ollut yli 30 astetta, että eipä kauheasti olla lenkkeilty! Kotiin tullessa iltapäivällä saman verran, mutta käytiin me eilen lenkillä ~20 minuuttia, molemmat niin topattuina että liikkuminen tapahtui keinuen.. Onneksi Amor ei pistä pahakseen tossuja ja paksuja takkikerroksia! Reippaasti vain töpöttää menemään.Laiska from seibrin on Vimeo.

2 kommenttia:

Henni kirjoitti...

Meilläkin on ollut vähän laiskat meiningit kun on ollut pakkasta niin paljon (meillä tosin vaan onneksi n.20 astetta, jos siihen tulisi vielä toi kymmenen lisää niin ei kyllä paljon pihaa pitemmälle uskaltaisi mennä :DD), mutta eikös tähän vuoden aikaan vähän kuulukin ottaa rennosti? ;)

Josefiina kirjoitti...

:D Kai se on vähän sama laiskuuskausi aina tähän aikaan vuodesta, tai niin toivon! Eiköhän tässä kevään mukana vähitellen virkistytä..:)