keskiviikko 6. tammikuuta 2010

Loma loppuu!

Me ollaan oltu lähes viikko nettipimennossa, mikä on kyllä pisin aika pitkään aikaan:D! Ollaan vaan oltu, käyty pitkällä lenkillä kamalassa pakkasessa, harrastettu kerrospukeutumista, syöty hyvin, otettu kertakaikkisen rennosti vaan.

Tänään palattiin Ylläkseltä kotiin, pakkanen nousi matkalla 34 asteeseen! Helkkarin kylmää on ollut, ilman tossuja ei olla pihalta poistuttu - Amor alkoi ontumaan ja yritti kaikkia tekniikoita liikkua ilman maakosketusta, melko tuloksetta.

Paluumatkalla pysähdyttiin mummolassa ja Amor piti seuraa papalle. Pappa istui keittiön jakkaralla ja Amor istui matolla, katselivat toisiaan pitkään silmiin, ja kun sanoin että saa sille antaa pullaa (pappa jutteli Amorille, että "voivoi, kyllä mie antaisin jos saisin..") niin miehet istui vastapäätä ja pappa otti pieniä palasia pullasiivusta ja syötti Amoria. Koiran häntä vaan heilu ja pappa oli tyytyväisen näköinen:). Tuli hyvä mieli pelkästään sivustaseuraajan roolissa! Mummokin kehui Amoria, miten siitä on tullut niin rauhallinen.

Huomenna jatkuu lukio, kahdeksalta aamulla.. kello on nyt 23:10, joten oletan että kannattaisi pakata laukku, ulkoiluttaa koira, käydä suihkussa ja alkaa nukkua mahdollisimman pian.

3 kommenttia:

Emmi kirjoitti...

tuo lukio on kyllä persiistä, muakin ahdisti loman loppuminen kun tiedossa on kolme esitelmää, ja koeviikkoonkin on enää kuukausi.. Tosin kävin kyllä tänään vaan aamulla kääntymässä siellä, oon ihan kuollut ja onneks sain kyydin kotiin =)

Teillä on siellä ihan kivat pakkaset! Täällä on musta jo ihan jäätävää, vaikka yli kymmenenastetta lämpimämpää kuin siellä. Tosin ei kai pitäisi valittaa, kun kerrankin on TALVI, lunta ja kaikkea.. :D

sarianne kirjoitti...

Mitä ihmettä Amor tekee tuossa kuvassa? :D Huitoo kuonoaan?

Josefiina kirjoitti...

Yritin saada sitä vilkuttamaan ja Amor sitten veti koko homman överiksi ja osoitteli tassuillaan jokaiseen ilmansuuntaan kun koitti äkkiänyt saada herkkuja!:D