maanantai 18. tammikuuta 2010

Päivitystä lenkkipolkuihin

Käytiin Amorin kanssa sunnuntaina kävelemässä viljelysteillä, moottorikelkan tekemiä jälkiä pitkin umpimetsässä, pelloilla, poluilla.. Amor oli innoissaan, se jopa juoksenteli ilman syytä ja kerran erehtyi piehtaroimaan lumessa (tätä ei yleensä tapahdu). Nähtiin paljon pitkäkorvien jälkiä ja hevosten jälkiä, ja olen kyllä tyytyväinen siihen miten fiksusti Amor käyttäytyi vieraassa maastossa.. Epäilin kotoa lähtiessä hieman, että päästänkö sitä irti ollenkaan. Onneksi uskalsin päästää, koska molemmilla oli tosi mukavaa!

Kerran jouduin käskemään tiukasti, kun A lähti menemään kelkkareitiltä suoraan metsään jänisten jälkiä pitkin! Meinasin hermostua kun Amorin korvat meni ihan kiinni kun kirsu alkoi viedä koiraa.. Ja tuossa viimeisessä kuvassa Amor on suuuuren ojan reunalla. Meinasi suoraansanoen päästä huuto.. Käveltiin Amorin kanssa peltojen välillä, pientä tietä pitkin josta oli kelkka ajanut. Amor viipotti menemään edelläni. Tie päättyi suureen kumpareeseen, tässä kohtaa oli kelkka ihan suosiolla kääntynyt takaisin. Ajattelin käydä katsomassa, pääsisikö kumpareesta kenties ylikin? Kun seisoin sen parimetrisen kumpareen toisessa reunassa (sinne kiivettyäni) oli Amor menossa jo toisessa päässä. Ehdin juuri huutaa että SEIS, kun Amor meinasi jatkaa matkaansa kumpareelta alas! Se rinne, jolle Amor oli menossa, vietti ~4 metriä syvään lumisohjoiseen ojaan jonka toinen seinämä oli pystysuora ja toinen pelkkää upottavaa hankea.. Hyi helkkari, säikähdin kyllä. Onneksi Amor pysähtyi reunalle kun karjaisin ja tuli pois. Sinne ei muuten toiste mennä!

Muuten meille ei kuulu yhtikäs mitään uutta, mitä nyt tänään Amor kävi kaupungissa ja eläinkaupassa minun ja äidin kanssa. Lapset ihasteli ja Amorille sovitin y- ja huskyvaljaita. En kuitenkaan ostanut.

Ainiin! Ja ollaan me piiitkästä aikaa naksuteltu. Harjoiteltu vaan jalkojen pujottelemista ja perusasentoa. Amor selvästi oli iloinen kun alettiin jotain tehdä. :) Ja kotisivut on olleet toimimatta nyt pari päivää, mutta viikon sisällä niiden pitäisi alkaa toimia ihan normaalisti.

Ei kommentteja: