lauantai 22. elokuuta 2009

50 mg

Mitä tekeekään Amor klo 15.10?

Löytää keittiöstä ampiaisen ja nappaa sen suuhunsa ilmasta!

Omistaja ja koira meinasi saada paniikkikohtauksen kun Amorille tuli kauhea hätä kun pörriäinen oli suussa ja ei meinannut tulla ulos vaikka koira kuinka kakoi! Tavarat lensi käsistä kun juoksin koiran luokse, näin kaiken parin metrin päästä. Jossain vaiheessa kohtausta ampiainen oli ulkona koiran suusta ja pörräsi tiehensä, koira vaikutti hämmästyneeltä. Soitin klo 15:14 siskoilleni (Tornioon, noin 28 kilometrin päähän), että Amorilla oli amppari suussa, en tiedä pistikö suuhun vai minne! Hätä oli suuri.. yksin kotona, ja jos suuhun pisti niin koira kyllä tukehtuu ennenkuin ehditään ellille. Kyytabletti. Missä meillä on kyytabletit?  Koiralle nappi kurkkuun ja käsky nielasta. Klo 15:17 siskot soitti, ovat tulossa. Lopetin tämän puhelun sanomalla, että nyt koira menee ihan valuvaksi, ei pysy pystyssä. Tässä vaiheessa oli vieläkin epäselvää mikä osa koirasta otti osumaa! Amor meni kovin flegmaattiseksi, korvat kylmiksi.. Noin varttitunnin päästä huomasin patin etutassun sisäpuolella, ylhäällä

Siskot saapuivat noin kahtakymmentä vaille neljä, kun Amor makasi keittiöön kantamallani pedillään, selällään, tassu pystyssä. Väsyneenä. Siskojen kanssa onneksi saatiin todeta, ettei mitään pahempaa ole tulossakaan näillä näkymin.

Vielä kahdeksalta illalla Amor ontui tassuaan, mutta nyt kun kello on yli yhdeksän niin mitään ei enää huomaa. Huh! Melkein kuusivuotiaaksi sitten ehdittiinkin ilman pistäviä pörriäisiä! Saas nähdä mitä Amor sanoo seuraavankerran vastaavan pörriäisen nähdessään, meneekö maistamaan.

Olipa vain onnea mukana, en halua ajatellakkaan mikä olisi tilanne nyt, jos ampiainen olisi pistänyt suuhun..

1 kommentti:

Jonna kirjoitti...

Meillä Romeo teki saman tässä pari päivää sitten, pyydysti ampparin/paarman suuhun ja öttiäinen ehti vielä puraistakin(luultavasti) koska se päätyi lopulta Rompun mahalaukkuun... Häntä alhaalla se paineli sisälle, mutta mitään kummempia oireita ei tällä kertaa tullut :) Ei annettu ees kyytablettia, ois ehkä pitäny...Loppu hyvin kaikki hyvin kuitenkin meilläkin.