perjantai 7. elokuuta 2009

10 päivää

Sitten alkaa ensimmäinen lukiovuoteni. Vähänkös omistajaa jänskättää!

Tiedossa on, että nämä viimiset kymmenen päivää tulee menemään liian nopeasti ja ankara ketutus voikin olla päällä jos huomaa syksyllä istuessaan luokassa, ettei kesällä sitten tehnytkään sellaisia asioita Amorin kanssa joita ei voi kouluarkena tehdä.

Tällaisen tehtävälistan tein kesäkuussa.
  • Kuvata koiraa kukkaisella niityllä/pellolla
  • Viettää ilta rannalla nautiskellen
  • Käydä aivan aamuyöllä lenkillä (kamera mukaan!)
  • Veneillä ?
  • Opetella uusi temppu (mikä?)
  • Käydä rullaluistelemassa
  • Jatkaa kunnon kohottamista ja pyöräillä loppukesästä oikein pitkä lenkki (välillä leväten, mutta ainakin ~ 15km)
  • Ostaa se helkkarin uus järjestelmärunko!
Yliviivasin asiat, jotka on tullut tehtyä. Ei tuo nyt niin pahalta näytä. Pyöräily me haudataan kokonaan, jälkiviisaana voin sanoa että 15 kilometriä olis ihan liikaa - ainakin koiralle asvalttipäällysteisellä tiellä. Omistaja kävi tosin toissapäivänä rullaluistelemassa yli 18 kilometriä, kieltämättä se oli ihanaa. Ilta rannalla me ollaan _melkein_ vietetty, muttei ihan.. ehkei meidän tarvitsekkaan. Aamuyön lenkki : kelpaako klo 02 yöllä tehty pissatuslenkki? - Kelpaa meille. Eli vois sanoa että vähän kaikkea ollaan tehty.

Viimeiset kymmenen päivää pitäis kai käyttää jotenkin hienosti. Tulossa on varmaan raskain kouluvuosi aikoihin kun lukioon päädyin. :--l vähän hirvittää. Kirjoja en ole vielä tilannut..


Kuumien ilmojen vuoksi me ei olla tällä viikolla pahemmin käyty oikeilla lenkeillä. Mutta, koska Amor tykkää olla ulkona kunhan saa itse määrätä varjopaikkansa ja sen että koska haluaa sisälle, niin Amorille on tarjottu mahdollisuus viettää päivänsä tarhassa. Tarha on entisten pystistemme elementeistä pystyyn nostettu "kaukalo". Siellä Amor siis on ollut monena päivänä jopa 8 tuntia! Välillä haukkuu naapurin hevosille, välillä omistaja istuu koiran seurana, mutta suurimman osan ajasta Amor makoilee koppinsa varjossa ja nautiskelee. Aina se on jossain vaiheessa iltaa tehnyt selväksi, että nyt haluais sisälle.

22.6.2009 näkyy olevan viimeisin agilitymerkintä. Meidän viime treeneistä on siis.. yli kuukausi! Huhh, saa nähdä muistetaanko me enää mitään tämän loman jälkeen koko lajista..!

Ei kommentteja: