maanantai 27. huhtikuuta 2009

Välillä pitää mennä huonommin

Jooh.. Eilen käytiin mätsäreissä, Amor sai sinisen ja ei sijoitusta. Amoriin olen kohtuullisen tyytyväinen, se esiintyi Amoriksi kovin kauniisti. Itteä vain ärsyttää ja väsyttää koko koiraharrastus..

Agility meni tänään ensimmäisen radan verran hyvin, niiltä osin kun itse jaksoin yrittää. Tosiaan vain epätoivo tulee ja tuntuu etten ikinä enää mene edes treeneihin kun en vaan osaa olla hyvä ohjaaja. Ryhmänohjaajamme kehui Amorin nopeaa etenemistä mutkissa - jos nyt jotain positiivista haluaa tästä päivästä repiä. Toinen rata meni aivan päin hemmettiä, en jaksanu enää viedä koiraa minnekkään ja koira teki kokoajan kaiken juuri niin huonosti kuin osaa ja minusta tuntuu vain siltä ettei mikään onnistu eikä vaikuta yrittäkkään.
Toki koira on hyvin väsynyt eilisestä yli kolmen tunnin mätsäristä ja valtavasta koirapaljoudesta, ja häiriötä pukkaa myös kotoa - kun olemme olleet nyt viikonlopun ajan täällä siskoni luona (täällä on Amorin lisäksi kolme koiraa). Nyt kun istun tässä kirjoittamassa tätä, niin Amor nukkuu aivan raatona tuolla kopassa - taju ihan kankaalla. Raasu.

Teki mieli kolauttaa koiraa tuolilla kun se vain rähisee toisille koirille hallilla, siis miten paljon se voi minua ärsyttää? Luulis siihen jo tottuneen näiden viiden vuoden aikana, vaan ei. Amoriin ei saa minkäänlaista kontaktia kun se alkaa rähisemään, ja kun kiellän se alkaa murista myös mulle. Näyttipä hampaitaankin pitkästä aikaa kun pidin sitä kiinni että rauhottuis. Tuntuu ettei mikään toimi tänään. Ei mikään.. En jaksa tuon rähinää.  Kateellisena katsoin toisten hiljaisia ja iloisia koiria. Omassa asenteessakin olis toki parantamisen varaa, mutta voisinko saada onnistuneen koiran jota kukaan kymmenvuotias ei ole pilannut harjoitellessaan koiran omistamista.

3 kommenttia:

Sarianne kirjoitti...

Noniin. Otahan rauhassa! Pidä vaikka parin viikon tauko, jonka aikana ette tee mitään. Ette yhtään mitään! Lenkkeilette vaan, syötte ja makaatte sohvalla yhdessä. Jos tuntuu, että ärsyttää, niin tauko on paikallaan :)

Mulla tulee kans noita turhautumisen kausia toisinaan ja silloin on vain parasta antaa olla hetken aikaa.
Mulla ainakin kaikki stressi heijastuu myös harratuksiin ja tällä hetkellä pääsykokeet stressaa. Ihan niinkuin niissä ei sitten olisi tarpeeksi, niin kesätöistäkään ei tietoakaan. Inhottavaa. Blogin päivittelykin ollut tuskaisaa, kun ei ole oikein mitään kerrottavaa.

Anniina kirjoitti...

Hei! Olitkos se sie Amorin kanssa Tornion mätsärissä 26.04.? Hienostihan Amor meni :) Mie olin Winskin kans siel ekaa kertaa mätsärissä :D Eka luulin että Winski oli ainoa käppänä mutta olittehan teki siel :) Hienoja kuvia kyllä kaikki :)

Jaana K. kirjoitti...

Pää pystyyn Josefiina! Tiedän miltä sinusta tuntuu. Pinjan kanssa monesti hakkasin päätä seinään. Mutta ne harvat onnistumiset tuntuvat sata kertaa paremmilta kun niitä tulee vastaan :) Ja tuohon rähinään.. meillä on kolinapurkki auttanut. Kannattaa kokeilla :)

Tsemppiä!