maanantai 13. huhtikuuta 2009

Sinne meni pääsiäisloma..


Sen aikana tulikin tehtyä hurjasti kaikkea. Nukkumista ja telkkarin katselemista pääasiassa, sivuosassa myös uudet sivut ;). Amor on niin ihana, niin tärkeä. Aina läsnä.

Tänään käytiin myös mätsäreissä, Amor sai sinisen nauhan ja siinä se. Poika oli niin neitinä, kun maa oli kuralällyä niin Amor nosteli vain tassujaan vuorotellen ja katsoi minua anoen "Ota syliin täällähän on kuraa.. :c". Urheasti Amor silti taisteli tiensä läpi nilkan syvyisten lammikoiden ja nukkui sylissä, keräten sympatiaa ihmisiltä..
Mätsäripaikkana oli Konijänkän eläinpiha ja sittempä mätsäreiden lisäksi kierreltiin katsomassa erikoisia eläimiä. Amor näki villasikoja, hanhia, laamoja, strutseja, lampaita, porsaita, minipossuja, kameleita.. Olin kieltämättä melko ylpeä kun Amor meni katsomaan yhtä kanaakin aivan kiltisti, eikä rähissyt kummallisille eläimille. Häntä pystyssä kulki erikoisten eläinten ja niiden hajujen keskellä ja olisi tahtonut maistaa kaikkia kakkalajeja.. Myös kissaa me moikattiin, Amor ei varmaan ikinä ole käynyt niin lähellä kissaa! Eikä Amor edes murissut, eikä kissa sähissyt. :)

1 kommentti:

Sarianne kirjoitti...

Kivoja kuvia. Aukeavat tosin ihan hitsin isoina ja niitä joutuu rullailemaan. Pienennä vähän? :)

Teilläpä on ajoissa ollut mätsäri! Amor on näemmä samanlainen pikku prinsessa kuin Hannikin. Loskassa ei voi kävellä.