perjantai 12. elokuuta 2011

Tänään on loppuelämäsi ensimmäinen päivä - nauti siitä.


Kotona ollaan jee, video on tosin vanha, villiinnytin Ampua kesken lakanoiden vaihdon. Amor oli käyttäytynyt yorkkilauman jatkona hienosti, ei valitettavaa kenenkään osalta. Kiitos Kristiina! Minun leikkaus ei mennyt ihan suunnitelmien mukaan, mutta lopputuloksen pitäis kuitenkin olla oikeanlainen. Päästyäni eilen kotiin Amor haisteli minut tarkkaan ja käyttäytyi innostuksesta huolimatta tosi sievästi - ei yrittänyt hyppiä vasten tai muuta sellaista. Makasi sängyn vieressä lattialla vahtimassa minun unta ja nosteli päätään aina kun liikahdin. Ihana pieni tassuterapeutti.

Kohta pitää varmaan soitella sitten Amorin ell-ajasta, saatais patti pois tassusta ja purukalusto parempaan kuntoon. Mulla on ollut nyt sairaslomaa, jos hyvin menee niin oon ensviikolla jo lukiossa (muka abivuosi.. en usko)! Ulkona näyttää jo lupaavasti alkusyksyltä ja se tarkoittaa että kohta on syysloma ja joululoma ja minun ja Amorin synttärit ennenkuin huomaankaan. Katse eteenpäin - kärsitty on, mutta elämä jatkuu ja toivottavasti vähän parempana kuin ennen!

7 kommenttia:

sarianne kirjoitti...

Aksukin läpsii tuolla tavalla tassuillaan, jos riehutan sitä sängyllä :D Hyvä, että leikkauksen lopputulos oli toivotunlainen! :)

Josefiina kirjoitti...

Ehkä joku parhaiden koirien yhtenäinen piirre, ominaisuus :D ..

Riina & Mailis kirjoitti...

Onneks toi leikkaus sit meniki ihan hyvin ja toivottavasti ei tuu jatkossa mitään. :)

Viivi kirjoitti...

SÖPÖ Amor, Rommi pelkää sitä nyt mutta! :---)) <3

Josefiina kirjoitti...

Kiitti Riina (ja hei oot päivittäny blogia jee! Sai sitä odottaakki :D). Ja Viivi, Amoria ei voi pelätä. Se on tuitui aww kun se hepuloi <3

Jemina / Soopelimonsterit kirjoitti...

Ihanaa kuulla hyviä uutisia leikkauksesi tiimoilta. <3 Tsemppiä abivuodelle!

Amor on kyllä kullannuppu!

Josefiina kirjoitti...

Jemina, kiitos! Amor kyllä on :)