tiistai 16. elokuuta 2011

Hammaspäivitys

Tämän tekstin lopussa kenties viimeinen kuva Amorin kokonaisesta hymystä, voinette huomata vetäytyneet ikenet ja likaiset hampaat. Kirjoittaja alkaa olemaan taas enemmän elävien kirjoissa, kohta vois ehkä lähteä jo lenkille (kyllä, Amor ei ole käynyt kävelemässä sitten viime torstain)! Ollaan vain totuteltu arkeen ja piiloteltu raksuja minun huoneeseen ja muuta tylsää, mutta meneehän se elämä näinki. :D Nyt Ampu nukkuu kerällä poroviltillään, tietämättömänä huomisesta yhteydenotosta ell Heiskaseen. Haluan tuon suun kuntoon ennekö alkaa loputki hampaat menemään huonompaan suuntaan ja se patti (joka punotti eilen?) pitää saada analysoitua että voin lopettaa siitä huolehtimisen.

Viikon uutinen kenties tämä: eilen siivosin huonettani ja koska syön kurpitsansiemeniä joskus herkutellessani, nostin lattialta kurpitsansiemenen ja olin tiputtamassa roskikseen. Kunnes tajusin, että sillä on jalat!!! Inhotus kulki kylminä väreinä pitkin selkää kun tajusin löytäneeni kuolleen punkin omasta huoneestani. Jätin raadon hiirimatolle, koska halusin esitellä löytöni myös äidille (ei täälä ole koskaan ollut punkkeja). Palatessani huoneeseen äidin kanssa huomasin että pienet jalat huitoo ilmaa - se ei ollut kuollut tai litistynyt, vaan vain nälkiintynyt punkki! Hyi hitsi, enskesänä tiedossa varmaan punkkipantoja ja neuroottista koiran kampaamista täikammalla (tai ehkä ajelen sen kaljuksi). Ja yöksi Amor ei päässyt viereen, aitasin sänkyni kompostikehikoilla ettei punkkibussi_amor tule enää sängylleni varistelemaan salamatkustajia minun tyynylle. Onneksi se ei ollut kiinni Amorissa!


6 kommenttia:

Rinsku kirjoitti...

HYIHYIHYI PUNKIT.

Kerran mun iskä meni nukkumaan, niin juuri ennen sänkyyn menoa huomasi punkin sängyllä...... Sen jälkeen varmasti sänky houkutteli mmm mmm mmm.

Siis millasella alueella te asutte, että ei punkkeja ol koskaan näkyny hähähähääää. :o

Minä kirjoitti...

Meillä täällä etelässä ja varsinkin saaristossa (=mökillä) on paljon punkkeja. Tänä kesänä niitä on ollut paljon. Tytöillä onkin ollut joka kevät-syksy exspotit niskassa. Tänä kesänä minun jaloissa (aikaisemmin ei ole ollut) on kävellyt 4 punkkia ja viides oli jo tarttunut kiinni bikinirajaan. Ällöttää! :(

Roosa kirjoitti...

Hyi olkoon tota punkkijuttua! Mäkin olen joskus poiminut lattialta aivan täyteen itsensä syöneen punkin luullen sitä herneeksi.
Ja on kyllä melkoisen ikävännäköinen tuo Amorin purukalusto.. Toivottavasti ne nyt saadaan hoidettua! Tsempitykset!

Nath kirjoitti...

Mites Amorille kävi purukaluston kanssa?

Sarianne kirjoitti...

Meillä täällä etelässä punkkeja riittää. Olen onnellinen apteekin punkkimömmöistä, joilla valella koirat. Ällöttävin hetki punkkien tiimoilta oli tänä kesänä, kun aamulla bongattiin yksi verenhimoinen ja siis nälkäinen punkki vaeltelemasta meidän sängystä!!! Ajatuskin siitä, että nukuin sen kanssa on kammottava. Inhoan punkkeja syvästi.

Josefiina kirjoitti...

Riina me asutaan niin pohjosessa, että tähän asti ollaan täysin vältytty punkeilta! Hyi jos tääläki pitää alkaa säätämään niiden poissapitämisen vuoksi :/
Minna, kuulostaa minun painajaiselta!
:D Yö punkin kanssa, sitähän miekin pelkään. Että Amor tuo pikkukaverinsa minun iholle syömään ku nukun. Yök!

Amorilla on aika eläinlääkäriin keskiviikolle, edestä otetaan ainakin nuo kaksi (tai kolme) hammasta ja pahkura tassusta. Ikävämmän löydön teki siskoni eilen Amoria rapsuttaessaan - Ampulla on patti nyt kuonossakin. Samalla lailla ilmestynyt parissa päivässä.. voi ko toivon että se ois vain joku näppy tai vaaraton patti!