lauantai 6. maaliskuuta 2010

Loma alkoi mahtavasti

Omistajalla on siis hiihtolomaviikko edessä, ja lauantai-aamuna herätessä kello 12 aikoihin oli sää aivan mieletön! Siis oikeasti, todella oikeasti. Melkein nollakeli ja aurinko paistoi LÄMPIMÄSTI! Se tosiaan tuntui iholla, kuinka aurinko lämmitti. Ihanaa!

Oltiin toista tuntia pihalla, heiteltiin lumipalloja, kuvasin kaikkea.. valoa! Hurjan hämmentävää, että kamerastakin voi ISO-arvon pistää niin paljon pienemmäksi ja saada liikekuviakin! :D

Ensiviikon ohjelma on vielä aika auki - aijon jokatapauksessa nukkua pitkään ja nauttia lomasta. Amorin kanssa varmaan harrastetaan rullausta (sen karva on taas kasvanut ja olisi varmaankin nyppimiskelpoista) ja lenkkeilyä. Amorille on erikoisruoka kelvannut paremmin kuin uskalsin toivoakkaan, se suorastaan ahmii ateriansa aina ja pyytää lisää. Hassu tapaus! Ell:ssä varoittelivat että voi aluksi joutua sekoittamaan normiruokaan, kun ei tästä koirat niin yleensä pidä. Onneksi Amor on poikkeus :-). Antibiootitkin syödään kiltisti, pistän tabletin puolikkaan suuhun ja käsken että "syö nyt vaan!" - ja Amor nielaisee.


Siis kokonainen viikko vapaa-aikaa.. älytöntä! Kohtahan on jo kesäloma sitten!

6 kommenttia:

Julia kirjoitti...

kivoja noi kuvat :----)
täällä oli myös samanlainen sää :--D ihana ilma.
hyvä että ampallekkin maistuu erikoisruoka, nasullekkin kelpaa tosi hyvin. ja menee nameinakin. :--)

Julia kirjoitti...

kiitos =)
pidän peukut pystyssä, että amorilla on kivet seuraavassa näytteessä vähentyneet!

Anonyymi kirjoitti...

Ihana Amor! Mikä on ISO-arvo? /Kata

Henni kirjoitti...

Ihania kuvia! :D Kyllä on muuten melkein kesäkelit kun on pakkasmittari melkein nollassa! Ja tuntuu kyllä niin ihanalta oikeasti tuo kun aurinko jo lämmittää! :)

Amorille pikaista paranemista! :)

Josefiina kirjoitti...

"Filmin tai kennon herkkyydellä (sensitivity) tarkoitetaan sen valon 'vastaanottokykyä'. Pienellä herkkyydellä valoa tarvitaan enemmän, mutta kuvan tarkkuus paranee. Suurella herkkyydellä voidaan kuvata hämärämmässä mutta ns. kohina lisääntyy. Herkkyyttä merkitään useimmiten ns. ISO-luvulla (ISO speed, ISO sensitivity tms). Tyypillisiä arvoja ovat esim 50, 100, 200, 400 ja 800."
:D Ymmärsitkö?

Henni, kesää todellakin jo odotellaan! Loma ja kaikkea. Mutta onhan tässä vielä koulua jäljellä.
Amorille paranemistoivotukset välitetty;).

Sanna kirjoitti...

On taas vaan nini m a h t a v i a kuvia. (; Harmi että Amor joutui erikoisruokavaliolle. Yritin aikaisempaan merkintään komentoidakkin mutta jostain syystä ei onnistunut. Hyvää hiihtolomaa vain teillekkin!