torstai 3. joulukuuta 2009

Turhat jutut vol 666

Kuvassa Amor on mökkimme pihan lumikasan päällä, lunta on tuossa noin viis metriä. Kuva on otettu muistaakseni 2007 keväällä.. Voi kun olisi pian ihana keväinen ilma - paljon lunta ja aurinkoa sopivasti, pakkasta (ei liikaa) ja raikas ilma. Mutta ei, meillä on vaan pari senttiä lunta ja vaihtelevasti, välillä loskaa ja välillä kymmenen astetta pakkasta.
Olen alkanut tekemään niin, että aamulla ennen lukioon lähtöä ripottelen Amorin aamunappulat huoneeni lattialle mahdollisimman laajasti. Sitten käydään Amorin kanssa kävelemässä vähän ja kun Amor on vapaana, niin muistuttaessani sille ruoasta joka odottaa syöjäänsä lattialla, niin se sinkoutuu tieltä asti meidän ovelle häntäänsä heiluttaen ja sitten juoksee huoneeni ovelle odottamaan, että koska saa luvan alkaa syömään. Näin Amor on aina jäänyt sitten lähtiessäni syömään ja lähteminen on ollut molemmille helpompaa kun kotiin ei ole jäänyt surullisesti tuijottava koira inisemään portin taakse.

:-D Tämä kuuluu turhiin postauksiin, kyllä. Mutta kun teki mieli kirjoittaa eikä meille tapahdu mitään!

1 kommentti:

sarianne kirjoitti...

Meillä ei lunta ole yhtään. Nyt toissapäivästä asti on kyllä ollut pakkasta ja maa on kuurassa. Viime yönä treeneistä kotiin ajellessani satoi myös ihan vähän sellaista ihanaa pakkaslunta. harmi, että sitäkin kesti vain pienen ohikiitävän hetken verran. Tulisi edes valkea joulu, niin sekin riittäisi :)