sunnuntai 27. joulukuuta 2009

Jouluhössötykset ohi - suuntana Umeå

Lähden Amorin kanssa siskon mukaan Uumajaan pariksi päiväksi.. siskolla on töitä parina päivänä ja me lähdetään mukaan (Umeån välipäivien alennusmyynnit..!;)).

Amor sai jouluna lahjaksi kolme uutta tennispalloa (edellisjoulun lahjapallot hukattiin kesän aikana pihalle ja rannalle), joita se on nyt onnellisena suussaan kantanut ja sohvien alle vieritellyt - ja saanut sitten huomiota kun koiraa on autettu liian kauas vierineiden pallojen kanssa. Tämä oli minun ja Amorin kuudes yhteinen joulu!

Muutama kuva kuluneiden päivien tunnelmista:
Aattoiltana kävin viemässä pystisten ja Eetun haudalle kynttilän, se paloi sielä vielä seuraavanakin iltana. Pakkaset on pyörineet parissakymmenessä asteessa ja meidän lenkkeilyt on painottuneet vapaana tapahtuvaan omavaltaiseen liikkumiseen, jonka Amor on saanut suorittaa itse valitsemaansa suuntaan toppavaatteidensa ja tossujensa kanssa möngertäen.

Tekstejä kirjoitteleva on tyytynyt nauttimaan lomasta, ei herätyskelloja nukkua saa melkein iltaan asti, tai ainakin niin kauan kun se Amor-herralle sopii. Kun pitkästä aikaa laitoin huoneeni lattialle maton, otti Amor tilanteesta hyödyt heti irti - sängylle pääsee taas hyppäämään (kuten viimeisestä kuvasta voi huomata)! Voi miten tyytyväisenä se onkaan sitten siellä nukkunut, minun istuessa tietokoneen ääressä (yleensä Amor nukkuu lattialla tai omalla pedillään).

7.1.2010 jatkuu lukiohommat.

4 kommenttia:

sarianne kirjoitti...

Alemyynnit on ihan parhautta! Etenkin, jos onnistuu löytämään jotain kivaa :D

Henna + Milo kirjoitti...

oi, ihania kuvia taas. :---)

kuulostaa muuten tutulta toi pallojen vierittely ties minne.. milo myös tuppaa sitä harrastamaan, ja tällä hetkellä pallot onki takavarikolla. :--D

Essi kirjoitti...

Ihana tuo viimeinen kuva!! :) (no onhan nuo kaikki...) Rapsutuksia Amorille!

karoliina kirjoitti...

kiitti! nemo näyttää kuvassa huippuiloiselta.. :--'D pitäkää hauskaa uumajassa! :) ja hauskoja uusiavuosia jo etukäteen 8)