keskiviikko 19. marraskuuta 2008

Sunnuntaina mätsäreissä, ja nyt on tullut talvi

Kävin tosiaan sunnuntaina mätsäreissä Amorin ja Sylvin kanssa (on siskoni yorkki). Amor sai punaisen nauhan, mutta ei sijoittunut. Sylvi sitten yllätti todella kaikki, ollen pienten sinisten aikuisten 2! Sylviltä ei tätä osannut odottaa, se kun arasteli vähän hallin ääniä ja ei edes ole omani. Mutta tosi hienosti pikkuneiti esiintyi minunkin kanssa ja tuomari tykkäsi.

Maanantaina käytiin tokossa, ja Amor työskenteli taasen hienosti! Aluksi taas luoksepäästävyys ja ensimmäisellä lähestymisyrityksellä Amor pomppas ylös häntäänsä heiluttaen heti alkuunsa koska en ollut ite mukana. Loput pari kertaa se kuitenkin istui pitäen kontaktia minuun, hienosti ja rauhassa. Otettiin myös paikalla makuuta - joka on Amorin bravuuri. Sitten otettiin estehyppyä, jonka Amor osaa jo nyt, kahden harjoitusmaanantain jälkeen.
Uutuutena meille tuli ruutu!, agilityn eteen-harjoitusten vuoksi tämä oli todella helppo laittaa alkuun, koska Amor juoksi ruudussa odottavan namikupin luokse lujaa ja varmasti. Kiva :)

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Moikka :) me ollaan palattu nettiin nyt ainakin vaan aluksi pelkän blogin muodossa. Mutta jos kiinnostaa niin käy katsomassa, tekin löydytte meidän suosikeista:)

Sara kirjoitti...

Todella kiva blogi. Olen jo hetken aikaa säännöllisesti seuraillut teidän kuulumisianne. Hyvää vuoden loppua ja toivottavasti vierailisit meidänkin blogissa. :)

Anonyymi kirjoitti...

Ihania kuvia täälläkin! :D Amor on oikein innostunut riehumaan lumessa :D

Kiva myöskin lukea että teidän tokot sujuu hyvin! :) Ja onnittelut mätsärimenestyksestä Sylvin kanssa! :)