maanantai 10. marraskuuta 2008

Agility

Tänään me oltiin vain agilityssä.

Amor juoksi ja oli innoissaan, ainoa miinus minkä keksin on se, että kun vauhti kiihtyy niin mulla ohjaus huonontuu. Niin outoa ohjata nopeaa koiraa!

Otettiin aluksi aika pitkä rata jonka Amor meni hienosti pienellä viilaamisella. (Minun pitäis tehdä paljon työtä tiiviimmän ohjauksen suhteen, olen liian löysä uudemmalle nopeammalle Amorille) Amor tosiaan laukkaili esteeltä toiselle ja teki jotain mitä se on tehnyt viimeksi joskus aikoja aikoja sitten; hyppäsi renkaan väärästä välistä! Siihen tosin löysin syyn itsestäni, jätin Amorin yksin ennen estettä ja Amor vain juoksi suoraan puomilta renkaalle ja kohdalle osuvasta välistä läpi hypylle.

Saatiin sellasia vinkkejä ohjaajalta, että koska Amorilla "menee mielenkiinto nopeasti", että se ei siis kestä toistoja kuten vaikka ryhmämme villa niin minun pitää olla tosi innokas ja itsevarma. Ja että meidän kannattaa ottaa kontaktit juosten ja tsempaten koska kun Amorin kanssa ei ikinä ole vielä ainakaan ollut ongelmia kontakteilla niin juoksukontakteilla saadaan suoritusta sulavammaksi ja nopeammaksi :) Ja jälleen kuulimme siitä kuinka Amor on fiksu ja "Se vaikuttaa oppivan tosi nopeasti, että ku kerran näytät sille miten pitäis tehdä niin se tajuaa sen ja tekee niin".

Ei kommentteja: