tiistai 30. syyskuuta 2008

Eiliset agitreenit

Surkeat.
Amor oli hitaana ja ensimmäistä kertaa moneen vuoteen kielsi esteen.
Meillä oli myös eniten koiria paikalla moneen kuukauteen, ja Amorin ongelmaksi juurikin suuria koiria.  Siinä vaiheessa, kun eräs villakoira ohitti meidät liian läheltä kun olimme harjottelemassa yksittäisiä esteitä (kytkettynä) ja Amor yritti pakittaa samalla kun räyhäsi ja vetäs pannan päästään mulla meni maku siitä touhusta taas vähäksi aikaa. Voi että, saisko siihen koiraan jonku sosiaalistumispillerin!? Ärsyttää niin älyttömästi kun se räyhää ja raivoaa. Ei se onneksi karattuaan hihnasta tehnyt muuta kuin juoksi villakoiran luokse ja huusi ja kiersi sitä, kunnes tuli pois kun rääkäisin sille, mutta silti.

Rata jota kokonaisena harjoittelimme oli ihan kiva. Ohjaaja kehui Amoria, kun se kerran putkessa kääntyi ja tuli samasta päästä takaisin, niin kun olin jo ehtinyt juosta keinulle niin kun sieltä sanoin Amorille (joka siis oli tullut kauemmas putkesta) aivan normiäänellä, että "Voisiks nyt mennä sen putken?" niin Amor häntä heiluen juoksi putkeen. Ohjaaja nauroi.
Ryhmämme ohjaaja muuten sanoi mulle, että keskityn liian paljon juuri tähän hetkeen, ja en ennakoi tulevaa estettä.. sen vuoksi varmaan meneekin välillä niin päin hittoa. Amorin kontaktit on onneksi hyvät.

Eilen myös otettiin yks suuri juttu! Nimittäin kepit väärästä suunnasta. Aluksi Amor oli aivan hämillään, ja loukkaantui kun estin sen menon kepeille samalta puolelta miltä itse ohjaan.. Se vain yritti jättää sen ekan kepin oikealle puolelleen. Aluksi näytti ettei tule mitään ja Amor vain kyllästyy, mutta jokin sitten loksahti kohdalleen ja Amor alkoi menemään hienosti väärinkin päin.

Eilen tuli se viisi vuotta Eetusta. ♥ Nuku pappa rauhassa..

Ei kommentteja: