tiistai 15. heinäkuuta 2008

Koti-ilta + tokoilukuulumisia

Tänään me ollaan vain istuttu kotona ja opeteltu temppuja. Meillä on meneillään eräänlainen "projekti", jonka yritän ottaa vakavasti. Nimittäin olen alkanut opettamaan Amorille sivulletuloa uusiksi uudella tavalla ja seuraamista! Alkeiskurssin ja jatkokurssin aikana eivät ohjaajat osanneet neuvoa miten saisin tuon kontaktihaluttoman ja patalaiskan luupään seuraamaan sievän kontaktin kera. Olimme kurssimme pienimpiä koirakoita ja se tuotti ohjaajille ilmeisesti vaikeuksia kun yritettiin opettaa samallatavalla kuin käppänää paljon isompia koiria (sakemannit, dopperit..)

Joten nyt päätin ottaa itseäni niskasta kiinni ja aloittaa tuon touhun alusta. Siinä riittäneekin haastetta! Ja tuo sivulletulo, niin meille opetettiin se aikoinaan takaa kiertäen. Ja nykyään en näe missään vastaavaa suoritustapaa, joten aloin opettamaan sitä alusta, uudella tavalla.

Suhteellisen hyvin tuo on joka alkanut sujumaankin! Amor on tajunnut seuratessa sen oikean paikan ja se osaa istua kun pysähdyn. Sivulletulo tuntuu lähes fuskilta kun se on älyttömän helppoa edestäkiertäen! Siis kun koirahan tulee melkein väkisinkin oikeaan kohtaan!? Ennen tuo paikka on ollut pieni propleema, mutta tällä uudella tavalla se tulee oikeaan kohtaan. Haha, tässä nyt hehkutan kaiken helppoutta ja kohta tulee masentuneita kirjoituksia siitä miten mikään ei onnistu.

Ei kommentteja: