tiistai 17. kesäkuuta 2008

Päivää Umeåsta

Tulin tänne siis perjantaina :)

On taas ollut laiskuuskausi, ei ole yhtään jaksanut kirjoitella blogiin, huomaatte varmaan. Jokatapauksessa, täällä Umeåssa me ollaan (taas) lomaa kuluttamassa. Mukavaa nähdä ihmisiä ja elämää, kotipaikkakunnalla kun on hieman hiljaisempaa.

Urho ja Sylvi kävi lauantaina näyttelyissä, ja meni oikein kivasti, Sylvi oli peräti VSP. Amor oli mukana tietenkin turistikoirana ja käytiin me moikkaamassa kasvattajaakin kun hän oli paikalla käppänöidensä kanssa, hänen koira muuten oli sitten mustien käpsyjen paras ;) AM (=kasvattaja) hiplaili sielä vähän Amoria ja sitten juteltiin siitä Haukiputaan tulevasta näyttelystä minne Amor on ilmoitettu, ja AM tulee onneksi sinne myös ja siistii Amoria vielä vähän paikanpäällä sinä aamuna. Ottaa vähän päähän kun Amorin karvat ei vain kasva, kerrankin niistä vois olla jotain hyötyäkin. Sielä lauantaina näyttelyissäkin niin olisittepa nähneet millaisia puudelikäppänöitä siellä oli! Siis millaset jalkakarvat. Ja arvatkaa vaan, onko Amorilla edes sadasosaa siitä jalkakarvamäärästä? NO EI. :D

Amorilla on muuten lihotuskuuri, se on laihtunut kahdeksasta kilosta seitsemään piste neljään! Hyi minua ko en ole antanu sille ruokaa.. ja sen lisäksi Ampalle pitää saada lihaksia ettei poitsu näyttäis ihan tytöltä sitten näyttelyissä, kun kaikki pojat ainakin lauantain näyttelyissä oli isompia ja silleen.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos kehuista!