lauantai 21. kesäkuuta 2008

Huomenna lähtö kotiin..

Huomenaamun klo 5:30 vuoron linkkariin (Ruotsin aikaa) olisi tarkoitus jaksaa herätä ja lähteä sillä kotiin. Toivon ettei kovin moni muu jaksa herätä sunnuntai aamuna siihen aikaan siihen linkkariin jotta ei tarvisi istua täydessä linja-autossa koirien kanssa.

Mukaan lähtee siis Amor, minä ja Mäkärä. Koirat pakataan isohkoon kevythäkkiin jonka kanssa saattaa tulla ongelma - se kun ei välttämättä mahdu jalkatilaan... Huoh, olisipa tämän tajunnut ajatella aikasemmin kuin nyt. Mutta no, mennään sillä mitä on annettu ja toivotaan vaan ettei linkkari ole täynnä. Ja että jaksan herätä niin aikasten, koska jos en siihen linkkariin ehdi niin pitää mennä puolenpäivän aikoihin lähtevällä jossa sitten ihan taatusti on porukkaa...

Sääli ottaa Mäkärää täältä, se on niin kotonaan täällä siskoni kanssa. Voin vain kuvitella miten inhottavalta tuntuisi, jos minun pitäisi jättää Amor tänne. Mutta toisaalta, siskoni työn vuoksi Mäkärällä tulisi pitkät päivät yksin täällä.. Sääli. Ja seki vielä että sisko jää tänne yksin. Onneksi elokuun alussa kuulemma työt hellittää hetkeksi.

Me ollaan muuten jopa ohitettu pikkupikkulapsia (joista osa haukkui, osa kiljui, osa muutenvain oli tavanomaista kummallisempia..), koiria ja vaikkas mitä ilman huutoa ja rähinää. Olkootkin että yks päivä nurkan takaa hyppäs eteen jämtlanilainen(?) iso koiraneiti, joka piti tietenki huutaa pystyyn kun innostu oikein kunnolla äänen avaamisesta.. Muuten ohitukset on menny hienosti.

Ei kommentteja: