perjantai 27. kesäkuuta 2008

Myöhäisiä kuulumisia

Joo, me siis ollaan tultu Umeåsta silloin melkein viikko sitten ja matka meni hyvin, molemmat koirat oli tosi reippaita. 8 tuntia bussissa, puolivälissä ehdittiin jaloittelemaan.

Tämä viikko onki menny sitten lähinnä siihen että olen syöttäny ja liikuttanu Amoria. Toivottavasti se olisi saanut edes vähän lihaa ja lihasta luittensa ympärille? Ollaan oltu siskon tykönä Torniossa monta päivää. Amor ja Aapeli on vain kaveerannu koko viikon sielä.

Amor sai sellaisen Hurtan sademanttelin mitä olen sille katsellut jo aika kauan, kerrankin oli rahaa ostaa se. Sen lisäksi poika sai uuden pannan, se panta on sellainen ruskea siisti - on ollu käytössä nyt pari päivää ja hyvin on toiminu. Pantaholisti.

Agility jäi ikävä kyllä maanantaina välistä, aamulla heräsin siihen että Amor oksensi ja poitsu oli muutenkin koko päivän oudon apaattinen ja sellainen välinpitämätön muusta maailmasta. Onneksi se meni ohi seuraavan yön aikana, silti varmuuden vuoksi jätin käymättä agissa vaikka harmittikin.

Amor menee sunnuntaina näyttelyihin!!
Eli comeback kolmen vuoden tauon jälkeen. Eipä sieltä tosin mitään suurta odoteta, Amor kun erottuu muista käppänöistä ihan satavarmana olemattomien jalkakarvojensa kanssa ja punaiseksi värjäytyneen partansa kanssa.. jos sieltä tulee kiva arvostelu niin oon tyytyväinen, mitään sijoituksia en edes kuvittele.

Ei kommentteja: