Kasko

"Tunnen sut mä tarkkaan, jaettu sielu kaiken aikaa"

FI MVA & SE MVA

Lamigras Black Younger Panther

kääpiösnautseriuros, musta
syntynyt 06.04.2015
33cm / 7,5kg

sappihappotesti ok
polvet: 0/0 (epävir. 06/2016)

omistaja: Josefiina Niska
kasvattaja: Anne-Marie Larsson


näy: 4x SERT, 3x CACIB


Kasko on iloinen, rohkea, ahne ja topakka Ruotsin tuliainen. Se menee paikasta ja tilanteesta toiseen häntä pystyssä ja sopeutuu kaikkeen. Kotiutuessaan Kake kulki Reskon perässä vauhdikkaalla askeleella, tutki jokaisen nurkan, pussasi minut miljoonaan kertaan ja kiipesi selkäni päälle nukkumaan kun makasin mahallani matolla. Herra Kakkiainen siis saapui kotiin ja otti tilanteen haltuun. Sellainen Super-Kasko, aivan kuin se olisi ollut meillä aina.

Kaskon tavaramerkki on heiluva häntä. Se on niin iloinen riiviö, etten ole nähnyt toista samanlaista. Reskon jälkeen kaikki asiat ovat tuntuneet Kaskon kanssa kovin helpoilta ja tutuilta, ja moni asia on loksahtanut paikalleen ilman varsinaista opettamista. Kasko on sellainen sielunkumppani, hyvin vahvasti nimenomaan minun koirani. 

Tulevaisuudessa meidät voi toivottavasti bongata näyttelykehien lisäksi rallytokokisoista ja agilitykentiltä. Suunnitelmia minulla on myös Kaverikoiratoimintaan, Kasko olisi vierailuilla varmasti aivan elementissään.

Käydyt kurssit ja treeniryhmät

Rallytokon alkeiskurssi (OSTY Ry) 06.06.2017 –
Agilityn alkeiskurssi (OKK) 04.09.2017 –


"Sinä olet minun toiveeni ja 
haaveeni ja kaikki anteeksi.
Sinä olet minun."

Ei kommentteja: