maanantai 22. tammikuuta 2018

Kääpiösnautseiden tammierkkari

 
© Säde

Nyt on erkkariura korkattu! Matkattiin perjantai-iltana Oulusta Vantaalle, nukuttiin siellä viitisen tuntia Kaskon kanssa kauneusunia, herättiin aamulla kuuden jälkeen ja käytiin pyörähtämässä erkkarissa Klaukkalassa ja ajeltiin illan päälle vielä takaisin Ouluun. Kotipihaan kurvasin kahden aikaan yöllä, ihme kyllä väsymys iski vasta kun painoin pääni omaan tyynyyni kotona Reskon ja Kaskon välissä. Mutta siis melkoinen reissu, sanoisin! 😄

Kaskon tulos erittäin kovassa seurassa ja tiukalla tuomarilla huikeasti ERI VAK4! En tiedä pitivätkö paikalliset minua aivan dorkana kun tuuletin Kaken kanssa sileällä erillä sijoittumista valioluokassa, mutta olihan se hienoa kuinka pikkuKakkis pärjäsi suuressa maailmassa Suomen kauneimpien koirien keskellä niin korkealle! Eikä ollut mikään eriautomaatti tämä tuomarimme Anneli Alfthan, joten sitäkin korkeammalle arvostan Kakkiaisen erkkaridebyytin menestystä ja hienoa esiintymistä rankan matkanteon jälkeen.

Kaskon arvostelu:
"Erittäin hyväntyyppinen ja -kokoinen uros, jolla saisi olla hieman parempi sp-leima. Erinomainen ylälinja. Hyvä hännän asento. Vahva runko. Hyvä eturinta. Saisi olla paremmin kulmautunut edestä & takaa. Erinomainen karvapeite. Liikkuu hieman ulkonevin olkapäin. Askel saisi olla pidempi." 

Ei kommentteja: