sunnuntai 15. tammikuuta 2017

Kajaani KV 2017


Niin kävi, että Kasko "teki Kaskot" taas Kajaanissa :-)
ERI SA NUK1 PU2 SERT VARACA

Tuomarimme Birgitta Hasselgren oli ihan yhtä tiukka kuin kuvittelinkin; vain kolme koiraa seitsemästä sai SA:n, ja saman verran hän jakoi myös EH:ta. Jännää, mutta hienoa - olin jo aivan mielissäni ERI SA:sta, jee! :D Kasko esiintyi todella kauniisti, vaikka hetkeä aiemmin se kieltäytyi täysin liikkumasta kun lattiassa oli pissatahroja. Kake on sellainen siisteysintoilja, että ei ota askeltakaan jos alusta on likainen. Kaikki eritteet yököttävät sitä. Pikkuisen siis jännitti viedä tyyppiä kehään..

Tuomaria viehätti erityisesti Kaskon pieni koko ja ryhti ja sen luonne :D hän kysyikin minulta, että onko koirasi aina näin iloinen? Naurahdin vaan että juu kyllä se on, sellainen se vaan on.. Kaskolla oli siis tosi hauskaa kehässä ja se onneksi näkyi myös muille, häntä ja peppu hetkuivat ja hytkyivät joka välissä niin paljon ettei mitään järkeä. Sellainen rakas pieni ilopilleri se on.

Seurueemme (eli siskojeni) yorkit pärjäsivät myös; meidän viime kesän lainapentumme Kirppu oli ROP-pentu ja sai KP:n. Kaskon "sisko" Sissi-yorkki sai myös todella imartelevan arvostelun ja oli pn4. Nyt me kai vaan ootellaan että kahden sertin Kakkis täyttää ne maagiset 2 vuotta ja katsellaan minne mennään näyttelemään sen jälkeen. Kesän suunnitelmiin kuuluu myös muutama reissu Ruotsiin, kuten viime vuonnakin :) Alla Kaskon tämänkertainen arvostelu:

"Hyvä pää. Hyvä kaula ja ryhti. Toivoisin enemmän eturintaa ja raajoihin vahvemman luuston. Hyvä ylälinja. Hyvät takakulmaukset. Hyvä turkki. Kantaa itsensä hyvin. Kauttaaltaan hieno kokonaisuus."


videot: Karoliina N. - kiitos!

5 kommenttia:

Jonna kirjoitti...

Hae meijätkin Ruotsin reissulle mukkaan!

Ja Onnea vielä Kakkis!

Miira kirjoitti...

Ohho! Hurjasti onnea menestyksestä, ihan ansaittua kyllä :3

Josefiina kirjoitti...

Voisin hakeakki, tuutko puoliväliin vastaan? <3

Josefiina kirjoitti...

Kiitos! Nyt esiintyi koira niin hyvin ja tuomarin mieltymykset osui kohdilleen :D

Satu kirjoitti...

Voi miten ihanan reipas esiintyminen ;-) Onnea <3