tiistai 13. syyskuuta 2016

Ei ole onnea ilman vapautta eikä vapautta ilman rohkeutta

Käytiin poikaystävän kanssa sunnuntaina jossain Oulun takana juoksuttamassa koiria sänkkärillä. Voi sitä hepulien ja vauhdin määrää! Oon aina ollut oikein oppikirjaesimerkki syys-ihmisestä ja niin vaan rakastan tätä vuodenaikaa vuodesta toiseen. Koivut muuttuvat oransseiksi ja hiljalleen lehdettömiksi. Joutsenia näkyy taivaalla. Takapihalla saa jo haravoida. Ah. Käytiin muuten menneellä viikolla myös yhtenä iltana käveleskelemässä toista tuntia Oulun keskustassa. Resko käyttäytyi niin hienosti!

Tällä viikolla on luvassa vielä yhdet missikisat Kakelle ja sen jälkeen on Kakkiksen näyttelyt tältä vuodelta näytelty. Sitten tulee se tämän vuoden odotetuin reissu: kolmen viikon päästä lähdetään Norjaaaaan! Olen ihan lapsellisen täpinöissäni koko jutusta, en ole koskaan käynyt niin pohjoisessa. Rekun karva on vähän puolitiessä, joten sen menestykselle en nyt uskalla asettaa suuria odotuksia. Mutta ihan ältsin siistiä päästä niihin maisemiin (toivottavasti ei ole pilvistä..) ja ehkä yöpyä ensimmäistä kertaa oikeasti teltassakin ja kaikkea. Jee! Jännää.

#materialismionnellisuus-tagin alle menee muuten nyt taas muutama hankinta. Käytiin siskon kanssa eilen Väliheikin liikkeessä tuolla Oulun alapuolella ja mukaan tarttui se mitä lähdettiin hakemaankin: Non-Stopin juoksuvyö! Oli vähän houkuttelevammat valikoimat tässä liikkeessä, kuin Mustissa ja Mirrissä yleensä. Nyt on koirille vetovaljaita ja vetoliinoja joka lähtöön ja on Dogmanin leveän jalkalenkittömän vetovyön lisäksi tämä Non-Stopin oikea juoksuvyö jalkalenkeillä. Kävin eilen jo pikkuisen lenkin sitä kokeilemassa ja se tuntui todella hyvältä päällä - eli ei oikeastaan miltään. Veto tulee sinne minne pitääkin, eikä vyö nouse vyötärölle kuten tuo tukevampi Dogmanin vyö. Olen myös tilannut itselleni uudet ulkoiluhousut ja odotan vaan että ne saapuvat postissa..  Viimeisten parin kuukauden sisällä olen myös ostanut molemmille koirille Hurtan fleecehaalarit ja Kaskolle tilasin mittatilauksena Hollolan Nahkapajalta rasvanahkataluttimen. Muutama uusi pantakin on tullut jostakin napattua mukaan. Seuraavasta tilistä ilmoitetaan sitten Rekku messariin - onneksi mulla on nyt opiskeluiden ohella töitä niin ettei tarvi makaroonilla elää vaikka ihania (tarpeellisia) uusia juttuja hankkiikin..

 

ps. Vähänkö tämä nyt houkuttelis. Jos ei vielä pyörällä uskalla lähteä sotkemaan tuon raivopään kans muiden joukkoon, niin kai sitä 2 kilometriä jaksaisi lyllertää snautserin kanssa tasaisella maalla?!  (Kyseessä siis JamohkiCupin ev-kisat Yli-Kiimingissä, meille sopisi joko yhden koiran polkupyöräluokka 4km tai juoksuluokka 2km..) 

1 kommentti:

Kiira kirjoitti...

Upeita kuvia! Ja upeita koiria :) muakin on alkanut tuo canicross kiinnostamaan niin jään seurailemaan teijän touhuja, josko sitä itekin alkais jossain vaiheessa treenaamaan.