maanantai 8. elokuuta 2016

“You only live once, but if you do it right, once is enough.”

Loppukesän huikein viikonloppu takana.

Jonna ja Torsti olivat yli puoli vuotta poissa Oulusta - eikä ole kulunut päivääkään, etteikö paras ystävä olisi käynyt mielessäni. Torstin ja Reskon välit jäivät viime talven jälkeen aika epäselviksi, näytti siltä etteivät ne mahdu enää samoille hiekkakuopille juoksemaan vaan seurauksena on aina yhteenotto..
Pitkästä aikaa saatiin kuitenkin Jonna ja Torsti meille kylään nyt viikonloppuna. Ja tämä viikonloppu jää kyllä historiaan :D 

Lauantaina herättiin aikaisin näyttelypäivään. Torstin vuoro oli yhdeksän jälkeen, basenjeja oli ilmoitettu Kiimingin ryhmänäyttelyyn kaksi kappaletta. Jonna esitti Torstin todella kauniisti ja Torsti pisti liikkeissä parastaan - tuomari oli ihan myyty. Kuuntelin tuomarinteltan vieressä Torstin arvostelua: "Excellent..Excellent..Excellent..", tosi lupaavaa!

Torsti oli ROP, sai sertin ja VALIOITUI !! Näin ollen Torstista tuli viikon sisään tuplavalio; viikko sitten se oli juossut itsensä Hyvinkäällä maastovalioksi. Ihan mieletöntä, onnea Jonna ja Torsti! 

 

Käytettiin koiria viikonlopun aikana kahdesti Oulunsalon hiekkakuopilla juoksemassa ja olin meidän nuoriin poikiin niin tyytyväinen kuin olla voi; muutamaa ärähdystä lukuunottamatta Resko ja Torsti juoksivat sulassa sovussa ja jättivät talvella tutuksi käyneet rähinät rähisemättä. Sunnuntaina meillä oli myös Kasko mukana meiningeissä ja poikatrio pelasi täydellisen hienosti yhteen. Olen tosi ylpeä Reskosta, kun tiedän miten äkkiä sillä voi palaa pinna ja miten vihainen se voi vihaisena olla. Ihana rakas Resko, jospa sille alkaa kasvaa järki päähän <3

Lauantai-iltana käytiin lämpimässä ilta-auringossa ottamassa Torstista maastovaliokuvat Nallikarissa meren rannalla. Niistä tuli aika hyviä vaikka itse sanonkin - Jonna uusi objektiivi sai minunkin putkikuumeen taas heräämään, josko tässä jossain välissä kerkeäis taas päivittämään kuvauskalustoa.

Viikonloppu oli melko täydellinen. Oli ihanaa nähdä Jonnaa ja Torstia pitkästä aikaa ja huomata että meidän poikalauma tulee toimeen, vaikka kaikki ovat niin nuoria (Resko 2v 9kk, Torsti 2v 8kk ja Kasko 1v 4kk). Kiitos Jonna ja Torsti - toivottavasti seuraavaan tapaamiseen ei mene puolta vuotta!

3 kommenttia:

 1. Onks Rekku noissa parissa kuvassa käynyt jossain sontaojassa vai näyttääkse 24/7 paviaanilta? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D ... Joo siis se on ihan oikea sikapossu ja kiertää kaikki paskaset lätäkötkin mitä löytää. Tuolla se makasi useampaan kertaan sellaisessa oranssivetisessä lätäkössä aina juoksemisen lomassa ja oikein ryömi siellä ja kellahteli kyljelleen.

   Poista
 2. Kiitos vielä meidän majoittamisesta ja kaikesta seuranpidosta ja ihan älyttömän hienoista kuvista, joita kaikki ovat vain kehuneet :) Ihan parasta oli!

  VastaaPoista

Kiitos kun jätät kommentin!