torstai 11. elokuuta 2016

Mätsäreissä ja hierottavana

kuva: Karoliina Niska
Käytiin tiistaina OSTYn järjestämissä mätsäreissä, koiria siellä oli jotain 300 ilmotettuna. Resko esiintyi ensin isojen aikuisten sinisten neljänneksi ja Kasko esiintyi punaisen nauhan verran. Molempiin olin tosi tyytyväinen - mitä nyt Kake ei tainnut montaa suoraa askelta kehäkäyntien aikana ottaa kun sitä niin riemastutti kaikki maailman asiat, että pylly vaan heilui puolelta toiselle ja häntä vispasi villinä. Hassu otus. Resko onneksi esitteli liikkeitään yhtä näyttävästi kuin ennenkin, ison koiran kanssa on ihan kiva juosta kehässä. :D

Eilen keskiviikkona käytiin Torniossa (hakemassa siskolleni koiranpentu) ja poikaystäväni äiti (joka minun onnekseni sattuu olemaan erittäin hyvä koirahieroja) hieroi molemmat koirat niin että olis paikat kunnossa ja liikkeet parhaimmillaan viikonloppuna kehissä. Katsoin kyllä että lupaavat Överkalixiin ja Ouluun kylmää ilmaa ja vesisadetta, että Kasko tuskin riemastuu joutuessaan märälle nurmikolle kipittelemään.

Rekku rauhoittui hierottavaksi tosi kivasti, kun muistelin miten se edellisellä kerralla vaan piippasi koko_ajan ja silmät pyörivät sen päässä. Nyt se makasi maassa kyljellään kiinni pitämättä, ja ainoastaan puuskutteli välillä. Se vielä tunnetusti inhoaa kaikkea ylimääräistä hiplailua.. Mitään pahempaa hieroja ei Reskosta löytänyt, mutta kuulemma se oli kireänä hassusti ristikkäisiltä puolilta - takakropasta vasemmalta ja edestä oikealta. Varpaat olivat paikotellen hyvinkin juntturassa, mutta hieroja selitti siinä samalla sen olevan tosi ymmärrettävää kun Resko elää ihan on/off-meiningillä ja kiihtyy nollasta sataan silmänräpäyksessä. Kuvista katsottuna näkee muuten aina miten Reskolla on takajalkojen varpaatkin aina juostessa ihan ääriasennoissa kun se revittelee. En ollut itse edes ajatellut miten kovalla rasituksella tankkerin varpaat ovat sen pistäessä koko ruhonsa liikkeelle varpaiden varassa. Selkä ja kaikki muu oli ok.

Kasko otti oman käsittelynsä vastaan hyvin Kaskomaisesti, eli se vaan oli ja nautti. Mitä enemmän kosketusta ja huomiota niin sen parempi. Kaskolla oli takajalat jumissa, mutta lantion tilanne ei ollut niin paha kuin viimeksi. Hieroja kysyikin vaan että mitä ihmettä tämä kääpiö näillä takajaloilla tekee kun ovat tässä kunnossa.. Noh, sehän revittelee Reskon perässä ja taklailee sitä ja vetää kunnon voltteja mennessään.. Pitänee alkaa panostamaan kunnon verryttelyihin ja kietoa ne noihin Back on Trackin verkkoloimiin vähän järjestelmällisemmin kuin kerran kesässä.

Seuraava päivitys tulee varmaan ensiviikolla, kun on kierrelty taas vähän kehiä Ruotsissa ja Suomessa :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätät kommentin!