perjantai 8. tammikuuta 2016

Pikainen päivitys

Ylläs jäi taakse keskiviikkona, auton mittari näytti pakkasta -40C kun ajeltiin Suomea alaspäin. Oulussa ei ole tarpeeksi lunta, mutta on onneksi lauhempaa; tänään kävi jo alle -20C asteessa! Kello on nyt 23:13 ja ennen kuutta soi herätyskello ja auto starttaa ennen seitsemää kohti Kajaania. Kake menee kehään kymmenen jälkeen - kääk. Tuomari on aivan tuntematon tapaus ja ensimmäistä kertaa vien viralliseen kehään kokonaan itse trimmaamaani koiraa :-D

Resko menee helmikuussa silmätarkastukseen ja samalla tutkitaan polvet virallisesti. Toukokuussa on luonnetesti - ja näiden välissä ehkä yksi ryhmis Kemijärvellä. Saapa nähdä, kuinka tämän vuoden kalenteriin mahtuu koirajuttuja! Elämä ei ainakaan pääse vakiintumaan, kun poukkoilen töissä Lapissa ja ajattelin hakea taas kouluun Ouluun. Toivottavasti tästä vuodesta tulee hyvä!

Ps. Amor olisi täyttänyt uutenavuotena 12 vuotta. Toivottavasti kultaisimmalla Herraparralla oli hyvät kekkerit yläkerrassa - ainakin ilotulituksia riitti.. (Kakella ei ilmekään värähtänyt raketeista, Resko oli kiinnostunut mutta epävarma. Onneksi koirat saivat viettää hyvän uudenvuodenvaihteen mökillä siskoni Karoliinan kanssa, ei tarvinut miettiä paukkuja tai muutakaan. Itse kävin katsomassa tulituksia kylällä ja tulin pian kotiin nukkumaan seuraavan päivän aamuvuoron vuoksi.)

Hyvää ja tervettä vuotta 2016 kaikille blogimme lukijoille!

Palaan päivittelemään edellisen vuoden kohokohtia ja kuluvan vuoden toiveita ja tavoitteita myöhemmin.

2 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Tietenkin vuodesta tulee hyvä, kahden noin täydellisen koiran kanssa.

Superhypermahtavat onnittelut Kaskolle ja sinulle upeasta ensimmäisestä näyttelytuloksesta! Jatkoa seurannee. Olisi mukava, jos laittaisit tuomarilausunnon tänne.

Sirkku kirjoitti...

Amor siellä loikkii pilvien päällä <3

Resko ja Kasko on kyllä niin mainio pari! Ja näyttelyhän sujui vallan mainiosti, onnea vielä :)