maanantai 20. huhtikuuta 2015

Heittäydy täysii mitä ikinä teetkin ja elä nyt missä ikinä meetkin

Nyt on hyvä fiilis. Kevät! Kuvassa Reskon tämänpäiväinen poseeraus koirapuistossa (vain hetki tämän jälkeen se meni ja nosti jalkaa puiston ohi lenkkeilleen kultainennoutaja-neidin päähän). "En kadu mitään!"-Resko.

Me oltiin viikonloppu Ylläksellä mökkeilemässä parhaassa mahdollisessa seurassa; Jonnan ja Torsteenin kans! Kiitos Ylläs ja kiitos kaverit! Kenties kevään ihanin viikonloppu :)

Resko ja Torsti tulevat niin hämmentävän hyvin toimeen, kun otetaan huomioon että poikien ikäero on vain pari hassua viikkoa Reskon hyväksi ja molemmat juntit ovat luonteeltaan mitä ovat. Eikä kumpikaan edusta rotunsakaan puolesta mitään kaikkien kaveria. Molemmilla on omat vinkeensä ja virheensä, mutta kahdestaan niillä on yhtä hyvä yhteinen sävel kuin omistajillaankin.

Perjantaina pakkauduttiin Jonnan autoon ja lähdettiin huristelemaan Lappiin. Pysähdys Torniossa (minun kotonani) ja pojat pääsi jo vähän päästeleen höyryjä ok-talon isolla pihalla. Vanhempanikin kokoontuivat paikalle katsomaan koirien päätöntä menoa. Iskä kuvaili Torstia osuvasti "ihan kuin peuraksi". Pyysin diagnoosia myös Reskosta: sain vain silmien pyörittelyä ja "se nyt on tuommonen.. tuommonen" :D Hehee. Resko on ihana jos multa kysytään! Ja kaksi koiraa tuntuu ihan mukavalta määrältä. Eeh...
Myöhään illalla, tai pikemminkin yöllä, oltiin lopulta perillä. Painuttiin aika vauhdilla unten maille, että jaksetaan aamulla taas herätä. Lauantaina ohjelmassa olikin lumikenkäilyä jossain Ylläksen ja Kittilän välimaastossa, eipä ainakaan tullut ketään metsässä vastaan. Vähän alkoi riemuidioottienkin meno hyytyä loppua kohti ja kuviteltiin että no NYT ne väsyi! ...Mutta päästyään pois "uppohangesta" vetivät molemmat taas ihan hirveetä rallia ja loikkia ja menivät nurin ja kurin.

Loppulauantai menikin kaupoissa kiertäen ja kaksin käsin herkkuja syöden (allekirjoittanut huomasi olevansa pahempi kuin koiransa: mikä Jonnalta lattialle tippui, sen kahmaisin suuhuni mahdollisimman pian:D) ja koirien kuorsausta katsellen. Onnea on tyytyväisenä nukkuva koira. Sunnuntaina kävästiin toisella puolella tunturia ja siivottiin jälkemme ja ajeltiin taas Tornion kautta Ouluun. Hymy oli korvasta korvaan vielä maanantaiaamunakin sängystä noustessa. Mitä tämä elämä oiskaan, jos en ois aikoinaan päätynyt jakamaan sänkyäni käppänän kanssa? Koen olevani ainakin miljoona kokemusta rikkaampi ja omien valintojeni ja muiden ojentamien apujen myötä etuoikeutettu tähän mitä mulla on. <3
#kiitollinensiunattuonnellinen

Jonna ja lumikengät.. no words needed.

Meijän kullanmurut: ykköstiimi :-)

Torsti kiusii pientä snautseria!

Snautserin kosto.

7 kommenttia:

Jonna kirjoitti...

Noniin, kiitos tästä julkisesta nöyryytyksestä :D Ei mutta muuten ihanat kuvat, viikonloppu, parhaat koirat, oli huippua! Kiitos :)

Unknown kirjoitti...

Paras päivän avaus on Reskon irvistys. Kun sen on nähnyt, koko päivä ei voi mennä kuin mukavasti. Kiitos kun jaat täällä ja FB:ssä! Minä se vain aina kaipailen keskaria, mutta kun kunto ei kestäisi nuoren snakun liikuttamista. Onneksi on nämä käppänät.

Tiina kirjoitti...

Kaks vikaa kuvaa oh noes. :D Naukserin naama on vitsikäs.

Josefiina kirjoitti...

:D Ooppa hyvä. Hehee.

Josefiina kirjoitti...

Näitä irvistyksiä onneksi riittää jaettavaksi! Kiva kun niistä on iloa muillekin.
Itse mietin juuri sitä, että toisen koiran voisin ottaa, mutta en toista keskaria tähän väliin. Keskarit on ihan oma lukunsa; en vaihtaisi Reskosta mitään, mutta kaksi Reskoa ois jo PALJON koiraa. :) käppänät on onneksi loistavia isoja koiria pienissä paketeissa.

Josefiina kirjoitti...

Natserin naama on kyllä iloisesti yllättänyt kuvaamista harrastavan omistajansa. :D

Unknown kirjoitti...

Olen samaa mieltä siitä, että kaksi nuorta keskaripoikaa samassa taloudessa on jokseenkin vaativaa. Toisaalta niillä voisi olla yhdessä kivaa. Minulla on kokemusta, kun tyttäreni Allu (Piskiä vuotta vanhempi) oli välillä minulla hoidossa, joskus viikkojakin. Ja yksi kokonainen kesä asuttiin porukalla. Eipä ollut tekemisen puutetta.