torstai 26. maaliskuuta 2015

Jos yltäis jalat maahan voisin kaahaa vaik ympäri maata, mut ei oo niin vakavaa

 
Resko kävi eilen hierottavana ja kuulemma lihakset muuten hyvässä kunnossa, mutta niskassa jumia. Reskohan ei enää vedä lenkeillä veturina eteenpäin, mutta nykäisee kyllä kunnolla jotain mielenkiintoista nähdessään. Käytössä on leveä panta, mutta pitää varmaan miettiä jos alkais käyttämään pääsääntöisemmin valjaita.

Itse hieronnan ajan Rekku piippasi kuin viimeistä päivää ja kävi melkoisilla kierroksilla, en ole ennen nähnyt samanlaista esitystä. Toki paikalla oli kaksi ihanaa tyttökoiraa ja paikka vieras, että kaikella oli varmaan vaikutusta kaikkeen. Hieronnan jälkeen se vaan ravisteli ja lähti etsimään tyttöjä - noin lyhyellä muistilla ei kyllä voikkaan jäädä traumoja, huoh. Tosi kiva oli kuitenkin saada "ammattilaisempi" mielipide koiran tämänhetkisestä tilasta ja kuulla se minkä itsekin kuvittelin: että Reskon muskelit voi hyvin.
Eilen meillä oli myös päivähoidossa eräs Torsti-herra. Sain edellisenä iltana loistavan ajatuksen jyrsijän ottamisesta meille, kun itse olin joka tapauksessa koko päivän kotona ja Torstin matte olisi töissä. Niimpä herättiin koko porukka 7:ltä aamulla vastaanottamaan basenjia.
Pakko sanoa, että olin tosi iloisesti yllättynyt siitä miten hienosti nuo kaks pelleä osaa olla. Toki ne painivat ja pyörivät ihan mielettömät määrät sisällä ollessa, mutta rauhottuivat myös välillä nukkumaan. Resko lojui keittiössä ja Torsti pienellä kiepillä tyynyn päällä (melkonen hienohelma!) Kiitos Jonna kun luotit Törpön meitä viihdyttämään, otetaan joskus uusiksi jos tilanne sen sallii.

Skipattiin tiistain ohjatut tottikset omien kiireiden ja tapahtumarikkaan päivän vuoksi. Käytiin nimittäin Reskon kanssa siskoni luona 1,5-vuotiasta kummipoikaani katsomassa :) Resko on kyllä ihan yliveto kaveri lapselle, samanlaisia apinoita ovat molemmat. Ja tulipa taas matkustettua bussissa pahimpaan ruuhka-aikaan ja jumiuduttiin vielä liikenneonnettomuuden aiheuttamaan tukokseen melkein puoleksi tunniksi. Resko käyttäytyi esimerkillisesti bussissa, ei piipannut kertaakaan (!!!!!!) vaikka oli tosi tylsää ja porukka levotonta. Ja vaikka jouduin ottamaan sen syliini tilanpuutteen vuoksi, ei se ollut millänsäkään. Katseli vaan ikkunasta hiljaa. Superresko! Pienestä sitä huomaa tulevansa iloiseksi tämmösen pösilön kans.

Mulla olis jäljellä pari rästitehtävää ja koulu loppuis sitten siihen. Uskomatonta. Pääsiäiseksi vaihdetaan maisemaa ja suunnataan nenät kohti Yllästä, jee! Ihanaa.

4 kommenttia:

 1. no eipä oo kummonen uus ulkoasu

  VastaaPoista
 2. ^^Musta tää on ulkoasu on kiva! :D

  Tsemppiä loppurutistukseen koulun suhteen! Ja rapsutuksia Reskolle! :) Tosi kiva että matkustaminen sen kanssa sujuu hyvin, silloin on aina niin helppoa lähteä johonkin kun ei tarvii ite (eikä koirankaan) stressata mistään. :)

  PS. Me ollaan palattu blogimaailmaan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha, makuasioista ei voi kiistellä :) minusta tää on nyt aika pitkälti meidän näköinen simppeli ulkoasu.

   Kiitos tsempeistä, tulivat perille - kerkesin tehdä parit tärkeet tehtävät pois vaivaamasta! Ja palautan heti teidän linkin meidän seurattujen listalle, jee!

   Poista

Kiitos kun jätät kommentin!