maanantai 2. tammikuuta 2012

Syvä huokaus hiljaisuuden rikkoo, sanat tahtomattaan uupuu


"mulla olis täälä verta pissaava kääpiösnautseri.. [--] ..joo, puoli viieltä käy"
Jeps, vuosi 2012 alkoi tällä kertaa näin. Sain onneksi ell-ajan heti maanantaille, joten saadaan pian kuulla syy tälle. Todennäköisimmin? No virtsakivet. Muita mahdollisuuksia? Joku tulehdus. Itsesyytökset? Kyllä. Jos Amorilla on taas virtsakiviä, niin en voi kuin katsoa peiliin. Se on saanut syöpöttelyn suhteen tiettyjä vapauksia viime aikoina.. Ärsyttää, pelottaakin. Jotain ruskeaa tippaa olen ollut huomaavinani jo joulukuun alussa, ja tuloksetonta pissailua, mutta "mitä ei ajattele, sitä ei ole olemassa". Että voikin olla typerä olo. Kipeältä Amor ei vaikuta, ei arastele mahaansa tms. ja tämä verinen pissa (joka muuten on reippaasti verisempää kuin edellisellä kerralla) tuli vasta nyt uuden vuoden aattona - Amorin 8v synttäreillä.

Raketeista sen verran, että jotkut ääliöt (yllättäen!) ampui niitä jo silloin, kun käytettiin Amor lenkillä illalla. Herraparta ensin yritti katseellaan paikallistaa paukkeen lähteen, mutta ei sen jälkeen noteerannut raketteja millään lailla. Vielä sunnuntaina aamupäivälläkin paukkui jokunen raketti, mutta Amor ei korvaansa heilauttanut.

Edelliselle vuodelle listasin lähinnä sellaisia tavoitteita, kuin lenkkeilyn lisäämistä ja agility-juttujen mietintää. Lenkkeilty ollaan enemmän ja uusissa paikoissa, agility ei nyt ole ollut päällimmäisenä mielessä. We'll see, sanoisin. Tältä vuodelta toivon mahdollisimman vähän ell-reissuja, paljon hyviä päiviä ja hetkiä.

4 kommenttia:

sarianne kirjoitti...

Voi kurjuus! :( Teilläkin vaivaa. Älä turhan lujasti syytä itseäsi. Uskon vakaasti, että parhaasi teet Amorin kanssa ja tahallaan ei sille ole mitään vaivaa aiheutettu. Mekin seuraillaan Elkkua, joka on edelleen niskastaan kipuisa. Huoh.

Nath kirjoitti...

Voihan Amor :( Millainen diagnoosi sieltä tuli?

Julia kirjoitti...

Voi ei :( Muakin aina pelottaa, että Nasulla uusii...

Josefiina kirjoitti...

Toivottavasti Elkku on jo parempana :/
välillä tuntuu, että miten voikin näin pienestä eläimestä olla niin iso huoli. Kultaakin kalliimpia ystäviä.