tiistai 10. tammikuuta 2012

Hiisi-karkulainen kylässä

Tänään meidän pihan liepeillä pyöriskeli "suden näköinen pörröhäntä" (kuten siskoni ohjeisti, ulkona oli toki ihan pimeää jo silloin). Kuvassa siis Hiisi, nuorehko lapparipoika melkein naapurista. Epäilemättä huomaatte myös vyötetyn, rakastuneen, kaljupyllyisen ruotsalaispojan kuvan oikeassa reunassa.. Hiisi tuli vastaan kun oltiin Amorin kanssa kävelemässä, ja vastoin kaikkia oletuksia sain molemmat pojat talutettua kotiin. Tietysti Amorin piti ensin huudella vieraalle, mutta kun lappari oli niin hyväntahtoinen meitä kohtaan, suli vanhan snautserinkin sydän. Amor raukka oli ihan mielissään, olis varmaan halunnut perustaa mustaturkkisen kippurahännän kanssa perheen ja elää elämänsä onnellisena loppuun.

Hiisi haettiin kotiin parin puhelun jälkeen, jäljelle jäi vain karvatupot matossa ja pari kuvaa. Toivottavasti hra H ei ihan äkkiä taas auo ulko-ovia ja lähde seikkailemaan kylälle, tuossa on kuitenkin E4 erottamassa lapparin ja meidän kotia.

7 kommenttia:

jonna kirjoitti...

Voi Hiisi, se on sulonen! Leikkasiks tassukarvat kanssa? :D Amor näyttää peukaloisen kokoiselta..

Josefiina kirjoitti...

No en alkanu trimmaileen kuitenkaan :D Amor oli pieni ja karvaton tuohon verrattuna.. pikkunen paappa

Roosa kirjoitti...

Voi! :D Meilläkin tuossa vuosi sitten tuli vastaan lenkkipolulla hoitopaikastaan karannut parivaljakko, jotka kävin myös hakemassa sisälle, kun omistajia ei näkynyt. Isompi koirista osasi avata ovia, ja olikin avannut kahdet ulko-ovet, kun ihmiset olivat poissa kotoa. Toisen koiran pannassa oli puhelinnumero, ja muutaman soittokierroksen jälkeen sain oikean ihmisen langan päähän ja koirat pääsivät takaisin kotiinsa. Oli ihan hauska tapaus!

Josefiina kirjoitti...

Nuo ovia avaavat on kyllä ovelia! Ja myös melko pidättelemättömiä.. onneksi teidänkin karkulaiset pääsi lopulta kotiin :)

Sirkku kirjoitti...

Onpas hauskan näköinen lapikas! Tuolla turkilla tarkenee vähän kovemmatkin pakkaset.

Toivottavasti Amorin pissivaiva helpottaa pian :)

Josefiina kirjoitti...

Hiisi oli kyllä komea! :) Amorilta loppu just eilen antibiootit, pitää syöttää vielä tuo ruokakuuri loppuun ja sitten mennään taas antaan pissanäytettä (ja toivotaan parasta).

Sarianne kirjoitti...

Hieno toi uusi banneri. Tykkään väreistä!