lauantai 1. lokakuuta 2011

Innostunut malli..

Netistä löytyvien ohjeiden avulla innostuin kokeilemaan ylä-asteen pakollisten käsityötuntien aikana hankkimiani taitoja. Inhosin muuten mitään tällaisia käsitöitä silloin, olisin mieluummin mennyt tekemään niitä linnunpönttöjä ja ovikelloja kuin pojat. Mutta ehkä jotain oli jäänyt mieleen, ompelukoneen käyttö sujui ongelmitta ja sain kuvionauhankin aika hyvin suoraan. Sen pidemmittä höpinöittä totean vaan, että tämä on aika huono harrastus - ihan kuin Amorin lähemmäs kolmenkymmenen pannan varasto ei jo riittäisi.. no, seuraavasta tulee joka tapauksessa toivottavasti jo hienompi! :D

Amorin mielestäkin uudet pannat on hauskoja, ilmeet varmaan kertoo kaiken. Karvan pituudesta voisi myös päätellä jotain, mulla saattaa kohta olla täällä puolikalju käppänä.

5 kommenttia:

Nath kirjoitti...

Onpa hieno! Ja sopii Amorille niinku nenä päähän :D Viittitkös mullekin linksailla nuo ohjeet, haluttais kokeilla vääntää Tenhollekin jotain nyt, kun ompelukone on ajoittain käytössä!

Josefiina kirjoitti...

Kiitos! Pistin sulle Tenhon blogiin linkin ohjeisiin :)

Minä kirjoitti...

Nättiä kuvionauhaa olet löytänyt! Kerrotko mullekin ohjeet, kiits! :)

sarianne kirjoitti...

30 pantaa?? :D Siinä on jo aika varasto. Minä, kun luulin, että Aksulla on monta pantaa (remminaulakon perusteella voisi helposti luulla, että meillä on ainakin viisi koiraa tässä kämpässä..). Hieno panta! Sopii Amorille hyvin :)

Josefiina kirjoitti...

Mie laitoin tyttöjen blogiin kommenttia, Minna :)

Ja joo, kolmekymmentä! Tai pitäiskö sanoa että ainakin 30, koska en laskenut mukaan niitä joita ei löytynyt.. Olen jo pari vuotta suunnitellut myyväni joitain, latonut pantoja kahteen pinoon että mitkä jää. Mutta en tiiä, jotenkin en halua lopulta luopua yhdestäkään :D Sille olis kuitenkin käyttöä heti kun sitä ei enää olis!
Ja kiitos :)