torstai 22. syyskuuta 2011

Kuulumattomuuksia

Kuulumisia? No - vuosittainen korvienputsaus-operaatio suoritettu kaikille kolmelle (siis Amorille, Mäksylle ja vierailevalle Aapelille), varvaskarvoja vähennelty, ikäviä kuulumisia kasvattajalta ja epämieluisa yllätys sängyssä koeviikon ensimmäisenä aamuna.

Amorin Glenda♥-sisko on kuollut. Mulla on vielä tallessa G:n varaserti-ruusuke, jonka kasvattaja antoi mulle näyttelyissä 2005 muistoksi, koska eihän me Amorin kanssa moisia ikinä saatu. En tiedä Amorin muista sisaruksista, pentujahan oli neljä ja Amorin ainoa veli haettiin samana päivänä uuteen kotiin kuin me haettiin Amor. Kyseinen kääppä on vaihtanut kotiakin, jos en ihan väärin ole ymmärtänyt. Toisesta siskosta en tiedä muuta kuin sen mitä voi lukea SKKn rekisteristä.. Plaah :/

Ja aamulla sängyssäni oli ilmeisesti veriset pissat, veikkaan Mäkärää. Ei hitto voi olla ettei tämä ell-kierre katkea koskaan! Onneksi sentään Amor voi hyvin, suu on tosi hyvän näkönen ja hampaat kimaltaa vieläkin poikkeuksellisen valkeina. Tassussa on muistona enää lyhytkarvaisempi kohta.

(Ja jos jollakin on tietoa että miten saan tämän uuden ja kivan kuvatsydeemin pois blogista niin olisin äärettömän iloinen! Että ärsyttää kun joku blogspot keksii kehittää tällaisen tavan kuvien katseluun.)

4 kommenttia:

Roosa kirjoitti...

Pöh, toivottavasti alkaisi pikkuhiljaa eläinlääkärikäynnit riittämään.

Mäkään en ihan kauhean kiitollinen ollut tuosta bloggerin uudesta kuvasysteemistä. Tän avulla ite sain sen pois:
http://englishjavadrinker.blogspot.com/2011/09/fixing-bloggers-mistakes.html. :)

Josefiina kirjoitti...

Kiitos tuhannesti Roosa! Jopa mie sain nuilla ohjeilla ärsyttävyyden korjattua :)

Ja niin, Mäyhkä ei vaikuta yhtään kipeältä. Mutta tuommonen alle kakskilonen menee äkkiä huonoon kuntoon jos on mennäkseen..

Jonna kirjoitti...

Voi ei Mäyhkä :/ Vanhuus ei tule yksin.. Toivottavasti se saadaan kuntoon.
Tuo toka kuva näyttää muuten ihanko Ampu ois rikkonu kukkaruukun :) Tai muuten vaan levittäny multaa lattialle.

Roosa kirjoitti...

Olinpa hyödyksi siis, ole hyvä vain!

Voi pikkumäkärä, toivottavasti ei kipeäksi ole tulossakaan.