maanantai 18. heinäkuuta 2011

Pattijalka @ Umeå


Viikon aikana on ehditty matkustaa bussilla semmoiset 7 tuntia (ja sama edessä huomenna uudestaan), elellä kaupunkilaiskoiran elämää ja matkustettu paljon hissillä. Ja käyty tassu- ja partapesulla kylpyammeessa, mikä loukkasi Amorin mielestä herraparran oikeuksia enemmän kuin pahasti.

Viimeviikolla huomasin Amorin vasemmassa etutassussa patin ja ehdin jo miettiä mitä Amor haluaa viimeiseksi ateriakseen ja katua sitä etten ole ottanut toista koiraa kun nyt jään yksin ja kuolen ikävään (pessimistit..) Eläinlääkäri kuitenkin oli sitä mieltä että ei kannata vielä hätääntyä ja tulkaa sitte näyttämään sitä kun ootte Suomessa. Samalle reissulle kaavailen hampaitten poistoa - Amor saanee yhtä nätin hymyn kuin parhaat jääkiekkoilijat. Kultahampaisiin meillä ei tosin ole varaa, joten hymyyn jää aukko.

Haluan uskoa että kyseessä on vain harmiton rasvapatti, koska ensiviikolle on suunnitelmissa reissu Jonnan ja poikien luokse, enkä ilman koiraa tai kipeän koiran kanssa halua lähteä. Patin huomasin kun koiraa rapsuttelin sängyllä - ensin mietin ääneen että onko kyseessä punkki, mutta kun se ihan kiinteä pahkura on, niin ei se punkki oo.. Hermostuneena olen sitä tarkkaillut, mutta ei se onneksi ole enää kasvanut. Ihan parin päivän aikana se vain ilmestyi, noin sentti kannuskynnen yläpuolelle. Inhottava, ällöttävä patti, eikä Amor edes ole vielä siinä iässä että vanhuudenvaivat voi tulla noin vaan, kysymättä. Kymmenvuotissynttäreitä Amor sitten varmaan viettää pelkkänä pattikasana, kuvissakin näkyy vain muutama partakarva pattien välistä. Yäk ja hyi!

5 kommenttia:

Emmi kirjoitti...

Tsemppiä Amorille, tuskimpa kyseessä on mitään vakavaa :) Siskon villakoiralla on kanssa muutama harmiton patti niskassa ja kyljessä, eikä näistä ole koskaan vaivaa ollut. Ja kun patti on huomattu noin aikaisin ja pienenä, on se todennäköisesti helppo poistaa tarvittaessa. Mutta eihän nää ikinä kivoja oo, itsekkin stressasin kun Keenalle ilmestyi se patti päähän. Tosin Kitkan jälkeen myönnän olevanin hieman yliherkkä kaikista pienistäkin jutuista, käytiinhän me eläinlääkärissä toteamassa sekin että Keenalle tuli vain toinen juoksu suoraan ensimmäisten jälkeen... ;)

Jonna kirjoitti...

Hihitin kyllä viimeisen lauseen jälkeen, voi hölmö! (P.S. Rakastan näitä kuvia) Ja toivotaan Ampan patin olevan viaton rasvapatti, joka kuulostaakin tosi ihanalta. Ja Amorin turkki näyttää niin hienolta, oonko monesti jo sanonu..

sarianne kirjoitti...

Siis onko se niinkuin "herne" vai sellainen.."finni"? Hannilla niitä finnin tapaisia on muutamia ja olen Elkustakin löytänyt yhden. Ell on ne harmittomiksi todennut ja on kuulema aika tavallisia vanhemmilla koirilla. Hyvähän se on kuitenkin käydä tarkistamassa, niin ei tarvitse hätäillä ja jos onkin kasvain, niin noin pian löydettynä tuskin hätää :)

Viivi kirjoitti...

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

tahdoin vaan osoittaa tällä, et aktiivisesti luen teidän blogia (& toivoisin enemmän merkintöjä!).

Toivotaan parasta Amorin osalta. Meidän Kassun päässä on kanssa rasvapatti mikä pitäis mennä leikkauttaan, mutta kunhan saadaan ne rahat kokoon niin tsurtsur ruru heippa Kassun pääkarvat.

Josefiina kirjoitti...

Se on semmonen herne ihon sisällä, karvaton patti. Amoria se tosiaan ei onneksi häiritse, mutta huomenna mennään näyttään sitä ellille! :) yritän olla olematta pessimistinen ja skeptinen ja mitä kaikkea, todennäkösestihän se on vaan joku harmiton mokkula.

Viivi, haluan nähdä kaljupääkassun! Toivottavasti laitat julkiseen jakoon kuvia sitte.. Meidän blogi on passiivisesti luettava koska kaikki muukin täälä on! :D En halua vain tylsiä kuvia tänne lätkiä niin aina pitenee välit kun ei meillä ole yleensä kuulumisia kerrottavana. No_life.. juu nou

Kiitti kaikille, huomenna sitte Heiskaselta kotiin vähän viisaampana.