maanantai 25. huhtikuuta 2011

Herraparran hymy harventunee

Ei naurata Amoriakaan. Suuongelmat ovat tosiaan palanneet, ien nousee vaan ja hampaan alta tulee mätää (tuntuu pahalta edes kirjoittaa tätä)... Amoriahan tuo ei tunnu haittaavan, mutta en haluaisi ottaa sitä riskiä että ongelmat leviää paria etuhammasta laajemmalle. Vois laittaa sitten Amorin egolle sopivat kultahampaat poistettujen tilalle.. hehe.. tulis ainaki kylän kultaisin hymy. Merirosvohymy. Amorin äidin rekkarinimikin alkaa: Sailer's.. (nyt meni kyllä ohi aiheen). Eläinlääkäriin. Taas. Voitais kohta varmaan tilata joku plussakortti sinne, VIP-parkkipaikka, oma sänky eteisestä. Vaikka eihän se ole iso juttu, ottaa pari etuhammasta pois jatkuvan tulehduksen vuoksi. Silti alkaa tuntua, että käsite "perusterve koira" ei sovi enää samaan lauseeseen Amorin kanssa.

4 kommenttia:

 1. Voi Amoria. :( Oon kanssa miettinyt et saisko eläinlääkäriin jonkun kanta-asiakaskortin...

  VastaaPoista
 2. Hannilla on poistettu edestä hampaita myös. Syystä tai toisesta ne alkoi heilua!? Eläinlääkäri tosin sanoi, ettei ne hampaiden irtoamiset ole edes harvinaisia pikkukoirilla.

  VastaaPoista
 3. Ikäviä noi suuongelmat! Tosin nyt kun Murultakin poistettiin ne kaksi alahammasta, saa se entistäkin enemmän sympatiapisteitä tuon ulkomuotonsa kanssa. On se vaan yksi hölmö näky kertakaikkiaan. Mutta jos nyt ei niitä symppispointseja kaipaa, niin kultahampaathan kuulostaa varsin päteviltä! Paranemiset Amorille, toivottavasti saatte suun kuntoon.

  (Tykkään tosta kuvasta!)

  VastaaPoista
 4. Eihän nuo hampaiden tippumiset niin kovin harvinaisia pikkukoirilla ole, Mäkärällä ei ole edessä alhaalla hampaita ollenkaan enää..
  Amorista ja Murusta tulee sitten samikset.. söpöä.. ja kiitti! :)

  VastaaPoista

Kiitos kun jätät kommentin!