perjantai 25. maaliskuuta 2011

Terve suu on pääasia

Amorin etuhampaat voivat tällähetkellä hyvin, mitään mömmöä ei ikenestä tule ja hengityskään ei enää haise! :-) Olen kuullut varottelua siitä kuinka tämä ilo voi jäädä väliaikaiseksi kun tällaisilla tulehduksilla on tapana uusia, mutta en halua murehtia siitä nyt. Amorin suu on terve ja antibioottikuuri syödään nyt loppuun ja pidetään sormet ristissä tulevaisuuden varalta.

Tänään pitkästä aikaa shoppailin Amorille.. Heijastinliivin löytökorista, uuden samettihiiri-vinkulelun kissojen osastolta, uuden naksuttimen kadonneen tilalle ja Nutrolin ravintoöljyä! Kadonneen naksuttimen etsinnässä ei auttanut aika eikä epätodennäköisistä paikoistakaan etsiminen, joten päätin ettei uusi naksutin ole mahdoton investointi. Naksuteltiin illalla pitkästä aikaa, yritän opettaa Amorille nyt ehkä sadannetta kertaa kumartamista ja kaikenlaista aivojumppaa vaan. Nutrolinista olen lukenut paljon hyvää ja ajattelin kokeilla sitä Amorille - siitä tuskin mitään haittaakaan on. Pitänee tarkkailla jos sillä on jonkunlaisia vaikutuksia kuiviin varpaisiin tai harottavaan turkkiin, olen tosin vähän skeptinen tällaisissa asioissa.

Huomenna on aamupäivällä yhdeltätoista mätsärit Torniossa ja me mennään Amorin kanssa huvikseen käymään. Tuskin luimukorvainen herraparta sieltä mitään voittaa (ellei sitten voita itseään..) mutta kuvittelisin muiden koirien näkemisen piristävän, kun ollaan istuttu kotona aika paljon viimeaikoina.

2 kommenttia:

  1. Upea kuva! Mitkä asetukset sulla on ollut kamerassa ja ootko muokannut kuvaa minkä verran? Mun tulee harjoiteltua valokuvausta niin harvoin. :( Kuvia kyllä räpsin melkein päivittäin, mutta en järkkärillä..

    VastaaPoista
  2. Kiitos!:)
    Mie kuvaan yleensä puoliautomaatilla (usein Av-tila), tarkkoja asetuksia ei ole antaa. Aukko oli kuitenkin muistaakseni 1.8 tai 2.2.. muuta en osaa sanoa :P Kuvasta oon muokannut värikäyriä vähän, mitään radikaalia muutosta ei silti tapahtunu :)

    VastaaPoista

Kiitos kun jätät kommentin!