torstai 9. heinäkuuta 2009

Matkakuulumisia

Tällä hetkellä kirjoitan autossa, matkalla Vaasasta Poriin. Amor nukkuu jalkatilassa. Eilisen aikana ajoimme Torniosta Pietarsaareen, löydettiin sitten kymmenen maissa sopiva leirintäalue yöpymiseen.. Ajoimme Kalajoen kautta, siellä oli kaunista! Syy, miksi matkamme on näin siksakkia (Porista auto kääntyy kohti Tamperetta) on, että me etsitään sopivaa asuntovaunua. Tampereella olisi toki mukavaa ostaa vaikka lippu yhteen laitteeseen Särkänniemessä, tahtoisin kovasti Tornadoon!
Viime yö meni tosi hyvin vieraassa mökissä. Amor on niin mielettömän hyvä reissukoira, autossa se nukkuu tai istuu sylissäni maisemia katsellen ja tauoilla se on mm. juossut vapaana keppien perässä, käynyt vaunukaupoissa, kerännyt lässytystä ja rapsutuksia vierailta! Eli todella reipas on tämä pikkumies ollut.. en voi valittaa.

Oulusta käytiin muuten alkumatkasta hakemassa mulle tämä pikkuinen läppäri jolla nyt datailen (Samsung NC10 vaaleanpunisena) ja tähän nettitikku ja hiiri. Jee =)

3 kommenttia:

 1. no teiltähän tulee PINKKEJÄmatkakuulumisia 8D

  VastaaPoista
 2. Nyt vasta hoksasin teidän kotisivujen uuden ulkoasun! Hieno! mä tykkään pelkistetystä. Suunnitelmissa on omienkin kotareiden ulkoasun uusinta, mutta sitä inspistä odotellessa..

  VastaaPoista
 3. :D
  Ilokseni voin kertoa, että vaaleanpunainen unelmani jätettiin Helsingin verkkokaupan huoltoon. Onnea kesti kaksi päivää.. kone hajosi.

  Tällähetkellä tämä kommentti tulee tuttujen koneelta, me ollaan Inkoossa! Lomamme venyikin oletettua pidemmäksi ja tämän viikon vielä olemme tien päällä.

  Meillä on uusi vaunu ja minulla on uusi kamera! Ja tietysti se uusi kone joka on huollossa.

  Näin meille, olen viikon jo ollut ilman nettiä ja voin vain sanoa että TUSKAA tämä on ollut! :D

  - Josefiina ja Amor

  VastaaPoista

Kiitos kun jätät kommentin!