sunnuntai 5. heinäkuuta 2009

Koiranäyttelyihin tarvisi näyttelykoiran?

Mulla on nyt parin viikon ajan ollut mielessä sellainen hullu ajatus, kuin että mitä tapahtuisi jos veisin tuon tynkäkarvasen kehään? Vuosi sitten käytiin viimeksi ja peräkkäisistä näyttelyistä EH ja H - ensimmäisessä arvostelussa tasapurennasta maininta, seuraavassa sanottiin että hyvä purenta. Mutta kun ongelma on tämä:

http://www.lamigras.nu/uploads/pics/jaguar_03.jpg
Tuossa kuva Amorin kasvattajan eräästä menestyneestä koirasta
(Baltic Winner 2005 ESTUCH RUCH LITUCH INTUCH ROMCH LAMIGRAS BLACK JAGUAR)


Ja tässä Amor, hehkeimmillään..
Onko näissä kahdessa koirassa muka MITÄÄN samaa? :-D

Eihän siinä kyllä mitään järkeä olisi.. sijoituksia olis turhaa toivoakkaan. Mutta jos hyvän arvostelun saisi? Koska kylmä faktahan on se, että Amorilla on erinomainen karkea turkki.. ja siihen ne erinomaisuudet rajoituukin!

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

On noissa vähän eroa. :D

Emmi kirjoitti...

Amor on sporttimalli ;)

Juulia Rautavuori kirjoitti...

Mielestäni Amor on sievä koira ja seisookin ryhdikkäästi! Aina olen itse ollut sitä mieltä että menen koirieni kanssa näyttelyihin mieluummin pitämään hauskaa mukavan harrastuksen parissa, kuin että sieltä veren maku suussa pitäisi tuloksia saada.. Harrastamisenhan pitää olla kivaa omistajalle sekä koiralle! :)Se on totta kylläkin että ovat melko hinnakkaita nuo näyttelyt jos sieltä kotiin viemisiksi saa vain muovisen nauhan.. Onneksi meille on mätsärit! :)

Kauneus on katsojan silmässä! ;)