sunnuntai 6. tammikuuta 2008

Pakkasta riittää

Olen täällä hoitamassa Urhoa, Sylviä, Mäkärää ja Amoria, elämää siis on. Sylvi on sama mangustimöngertäjä kuin ennenkin ja Urho on sama leluaddikti nyyttipää. Mäkärä inisee ja piippaa kokoajan kun ei saa jakamatonta huomiota ja Amor yrittää jokavälissä tulla pussaamaan ja huomauttaa että moi määki oon täälä, unohiks. Vaikka en tietenkään unohtanut!
Tosin Amorin kanssa ulkoilu on unohtunut. On me käyty pihalla ja niinpoispäin mutta pidemmät lenkit on ollu kiven alla monien asioden vuoksi (omistajalta varvas vinkkurallaan, omistaja oksennustaudissa, ulkona on liikaa pakkasta = Amor ontuu) ja tottakai tavoilleen tyypillisenä ihmisenä minä en saa otettua itseäni niskasta kiinni ja liityttyä koirakerhoon. Yritin tietysti ottaa erään pulmatilanteen vuoksi yhteyttä ihmiseen joka vastaa kerhossa näistä asioista vaan eipä ole vastausta kuulunut..
Mutta lähden tästä ulos koirien kans, pihalla olenkin ollut jonkinverran vain vahtimassa ettei koirat karkaile. Eikai ne. Paitsi Sylvi (:D) Muttajuu, pitää mennä. Viimeinen lomapäivä ja ihana pakkasilma! Tänään me tehdään Amorin kanssa kunnon lenkki, lupaan sen :)

Ei kommentteja: