tiistai 2. tammikuuta 2007

007!

Meillä uusivuosi sujui hienosti, olimme mökillä ja katsottiin siskon kanssa yöllä kun naapurit ampuivat raketteja. Meidän pihasta ei lentänyt yhtään rakettia ja hyvä niin. Amor on oikeastikki niin välinpitämätön mitä tulee koviin ääniin, mitkään pommitukset eivät pojan hermoja heiluttaneet. Vasta kun aivan läheltä alkoi kuulumaan kamala pauke, niin Amor nosteli päätään sohvatyynyjen välistä - vain jatkaakseen sitten nukkumista.

Ei kuitenkaan paljon lenkkeilty, pakolliset pissatusreissut vain. Synttäri-iltana ulkona liikkui paljon juhlivia ihmisiä ja he tosiaan paukuttelivat rakettejaan aivan vierestä.. Pari miestä kävi rapsuttelemassa Amoria ja hieman ihmetellen totesivat että ompas Amor vain rauhallinen! Mökillä meitä oli minä, siskoni, äiti ja isä + Amor ja Mäkärä . Ulkona pakkanen keikkui parissa asteessa 31. päivä.

Nyt Amor on sitten 3 vuotiasNiin se aika menee nopeasti, huolestuttavan nopeasti...Sylvi on kasvanut hurjasti, Amorilla meinaa välillä mennä oikeasti hermot kun pentu roikkuu korvassa ja jalassa ja parrassa. Pitää pelastaa poika toisinaan syliin hurjalta pennulta.

Ei kommentteja: