sunnuntai 6. marraskuuta 2016

Resko mätsäreissä SIN3!

Tänään Resko esiintyi pienestä härväämisestä huolimatta hienosti sinisten kolmanneksi! Paikoillaan seisomisessa oli tällä kertaa (taas) ongelmia, kun Reskon mielestä mukavampaa olisi kiemurrella ja pussailla. Ehkä ongelmat tuntuvat kuitenkin omassa päässäni isommalta kuin mitä ne sitten oikeasti ovat, kun Resko on venkoiluistaan huolimatta ollut niin monen tuomarin mieleen.. Parhaimmillaan Resko on varmasti liikkeessä; jos on iso kehä niin snautseri vetää sellaista liitoravia ettei pienestä koirasta uskoisi liikettä edes niin paljon irtoavan. Ongelmana meillä on Reskon takajalat, joita minun ei auta mennä asettelemaan kun Resko alkaa pyllytyyrätä ja kurista ja potkia jalkojaan voimakkaasti taaksepäin jos kehässä niihin kosken. Treeniä treeniä se tietenkin vaan vaatisi lisää.. Kuukauden päässä häämöttää jo kaksipäiväinen messari.

9 kommenttia:

Nath kirjoitti...

Väitän, että jos liike on hyvä niin siinä ei kauheasti katota miten koira seisoo! Natsan kanssa on sama homma, seisominen menee ihan hörväämiseksi, yritäppä asetella niin koira heittää perseen kenttään/lysähtää kyljelle maahan/nojaa jalkoihin.... Olen monesti miettinyt, että onneksi rotukehät ei ole sama kuin JH-kehät :'''D

Nath kirjoitti...

Tärkein unohtui: onnea! Ja tsemppiä Messariin!

Unknown kirjoitti...

Ellei nakusteri vähän esitä omiaan kehässä, se ei ole aito nakusteri tai sitten se on sairas :) Kehässä on ihan liian vähän toimintaa, ainakin virikkeisiin suhteutettuna.
Onnenpotkuja Messarireissulle! Kuulosuojaimet voisivat olla tarpeen sekä kaksi- että nelijalkaisille ;)

Josefiina kirjoitti...

Kiitos tästä väitteestä, se sopisi kyllä mulle! :D Natsa kuulostaa kovin Reskomaiselta. Mitähän Rekku sanoisi jos laittaisin sen jonkun toisen kanssa kehään, haluaisitko handlata snautseria messarissa? x)

Josefiina kirjoitti...

Rekku on ainakin terve kuin mikä, ja mieleltään kuin pentu. Johonkin väliin pitää aina järjestää joku oma kevennys tai sirkustemppu, yleensä onneksi tuomaritkin vaan nauravat. Muistan ikäni kun Oulaisen tuomari sanoi Reskon olevan ihastuttava aito snautseri <3 Kiitos!

Jenni kirjoitti...

Onnea!:) Treenaamista vaan paljon. Elsakaan ei alkuun tykännyt, kun asettelin sen takajalkoja, mutta kun pikkuhiljaa etenin niin ei enää ongelmaa.:)

Nath kirjoitti...

Vaihetaan paikkoja sunnuntaina, jos pojat eivät suostu asettumaan :D Voin ainakin kokeilla jossain sopivassa välissä treenimielessä mitä siitä tulee - Natsa voisi hyötyä samanlaisesta kokemuksesta ;)

Josefiina kirjoitti...

Kiitos, sitä aina tarvitaan :D Me aloitettiin nyt pikakurssi takajalkojen koskemiseen naksuttimen kanssa, katsotaan olisko tästä vielä hyötyä.

Josefiina kirjoitti...

Joo ehdottomasti saat kokeilla Reskoa! Sitä ei ole ikinä muut vieneet kuin mie (ja sisko joskus kuvia otettaessa on sitä handlannut) niin olis kiva nähdä jos se vaikka yllättäisi positiivisesti ja menisi paremmin sinun kanssa :D Miekin voin sitä Natsaa pyöritellä, jos se lupaa olla kiskomatta minua pitkin hallia..