keskiviikko 9. joulukuuta 2015

Ajan tasalla


Me lähdetään huomenna Tornioon ja suksitaan siitä loppuvuodeksi oikeaan Lappiin Ylläkselle! Kaken korvakarvat rehottavat autuaina, ja annan niiden kasvaa Kajaani KV-näyttelyyn asti ihan rauhassa – vuosi sitten Ylläksellä pakkanen paukkui yli -30 asteessa.. Hrrrh.. 

Muutama suunnitelma on jo lyöty lukkoon vuodelle 2016: ainakin koiranäyttelyitä ja yksi luonnetesti. Mietin pitkään onko Resko vielä liian kakara testattavaksi, mutta uskon sen selviävän testistä hyvin Reskomaiseen tapaansa. En odota Amormaisia pisteitä (yhteensä 223p), mutta aavistelen kyllä missä tilanteissa Resko pistää shown pystyyn ja koska se saattaa hyytyä. Jos siis hyytyy ollenkaan. Silmätarkeissa haluaisin sen myös käyttää, mutta katsellaampa niitä juttuja lähempänä kesää. 
Mikäli Kakkis ei nyt kasva aivan vinoon, niin sitä haluaisin esitellä useammallekin tuomarille, vaan sekin juttu jää ajan näytettäväksi. Toistaiseksi oon vain superkiitollinen kahdesta terveestä ja helposta koirakaverista, joiden kanssa pakataan huomenna loputkin kamat laukkuihin ja lähdetään junailemaan pohjoiseen. Toivon meille mukavaa matkaa!

6 kommenttia:

Satu kirjoitti...

Ihana tämä ulkoasu <3 Tykkkään hirveästi! Pitäisi itsekin opetella tekemään jotain vähän fiksumpaa tuon oman blogin ulkoasun suhteen :D

Ps. Luin tuosta bannerista ensiksi että Usko ja Kasko... :'D

Jenni kirjoitti...

Kunnon talvi kelpais tännekki.:) Pitäkäähän hauskaa ja nauttikaa!:)

Sirkku kirjoitti...

Tuo on ihan paras asia, josta olla kiitollinen :) Pitkästä aikaa tulin blogista lukemaan teidän kuulumisia facebookin lisäksi. t. Sirkku joka yrittää tässä vähän aktivoitua omankin blogin suhteen.. :D

Josefiina kirjoitti...

Kiitos! Itsekin tykkään kerrankin - saa vaan nähdä kuinka kauan :D
(Nämä voisivatkin olla EpäUsko ja Kasko)

Josefiina kirjoitti...

Toivottavasti saatte lunta vielä tämän talven aikana! Kiitos, taatusti nautitaan :)

Josefiina kirjoitti...

"Jeee! :D"
(reaktioni tähän kommenttiin näin tiivistettynä)