perjantai 7. elokuuta 2015

Snautserit instagramissa

Heinäkuun loppupuolella kävimme pikkukoirien kera Sallassa, Resko jäi kotiin isäni kanssa pitämään taloa pystyssä. Kasko otti kaiken vastaan kuin Amor konsanaan: monta tuntia autossa sikaosastolla häkissä CHECK, yöpyminen vieraassa paikassa ilman mitään ongelmia CHECK, Suomen ja Venäjän rajalla käyminen CHECK, .. jne. Listaa voisi jatkaa vaikka kuinka. Kake on mitä mukavin reissukoira, se on kaikkialla oma itsensä ja ottaa uusia asioita vastaan tyynen rauhallisesti. Pentu kävi myöskin heittämässä talviturkin puolivahingossa; meni Reskon perässä jokeen ja yhtäkkiä se uikin siellä. Meni kyllä toisenkin kerran, että ei näyttänyt tyyppiä paljon haittaavan. Reskon kanssa käytiin tsekkaamassa ensimmäiset agilityesteet ja äijä tykästyi erityisesti a-esteeseen. Keppejäkin tehtiin pari kertaa, ja Resko kuuntelee hyvin "kierrä"-käskyä. Olen käyttänyt samaa lenkkeillessä kierrättäessäni snautseria puiden ja liikennemerkkien ympäri.  Käytiin myös kerran ohjatuissa toko-treeneissä Torniossa, mutta siellä ei ollut mahdollista alkaa kulkemaan kun asutaan kuitenkin oikeasti Oulussa. Niin ja elokuun alussa otin Reskolta sen Oulu KVn cacib-turkin alas, alla oli onneksi hyvin uutta karvaa. Nyt saa heilutella pohjavillaveistä taas tiheään molempien poikien turkeille. Ajattelin myöskin ilmoittaa Kaskon syyskuun pentunäyttelyyn! Kääk.

Kaskon kanssa on nyt säännöllisemmin (=päivittäin) harjoiteltu yksinoloa (Resko seurana tosin), ja voin vain koputtaa puuta kirjoittaessani tämän: Kaskoa ei kiinnosta minun lähtöni. Se ei vingu eikä hauku vaikka viipyisin monta tuntia, jäystää puruluita ja nukkuu Reskon kainalossa. Voi miten kovasti toivonkaan, että sama helppous jatkuisi läpi Kaken elämän.
Lätkäisen tähän alle vain kasan puhelimeen kertyneitä kuvia viimeajoilta. Heti alkuun Kaskon reissu Stockmannille (ja eka peilifriendsie :-D) ja sitten tutustuminen poikaystävän perheen ihanaan belginarttuun, jonka kanssa käytiin vähän kävelemässä pellolla vapaana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätät kommentin!