sunnuntai 8. joulukuuta 2013

Aitojen asioiden reitti ei oikeasti koskaan kulje töyssyittäMitäpä meille? Pakkasta oli aamulla 20 astetta ja reipas päivälenkki vaihtui "ota Pappa syliin ja juokse kotiin!"-teemaiseksi. Tossut on pakko kaivaa esille, ilman ei nähtävästi enää pärjätä!
Hieman varovaiseksi olen tullut Amorin pakkasenkestävyyden suhteen, tammikuussa Herraparta oli niin heikossa kunnossa että pelaan mielumin varman päälle ja vältän kaikenlaisen sairastelun kohtuullisella ylivarovaisuudella. Ellei kyseessä ole pikainen pyörähdys pihalla, niin uloslähtörutiineihin kuuluu siis jo haalaria ja huppua ja toppatakkia.. Onneksi Ampu ei kauaa vaatteista murjota, kurjuus unohtuu heti kun tassut osuvat lumiseen tienpintaan ja hyvin topattuna sietääkin kipitellä menemään.

Viimeviikolla käytiin reissu Oulussa, Jonnan ja kissojen luona. Amor käyttäytyi tapansa mukaan bussissa erityisen hyvin, nukkui oikeastaan koko matkan huivini alle peiteltynä viereisellä istuimella. Kissojen kanssa elo oli myös tosi sopuisaa, oli kiva huomata että kaikki uskalsi olla niin rennosti. Kiva reissu siis.

Tämä(kin) vuosi lähenee loppuaan, mutta uskaltaisin jo väittää että ensivuonna moni asia on toisin. Olen koittanut henkisesti valmistella pappaa siihen, että sen osa minun Ainoana Koiranani on vaakalaudalla ja kuluttanut taatusti ihan liikaa aikaa lukien kauhutarinoita riiviöpennuista. Aika näyttää kuinka käy, mutta kasvattajan mukaan pentulaatikon pullukat hiiret ovat muuttuneet jo läskipylly-marsuiksi, joten parempaan suuntaan ollaan menossa ja lähtölaskenta voi alkaa.. 

3 kommenttia:

Sarianne kirjoitti...

Amorin elämä siis järkkyy ensi vuonna! :) Eiköhän kaikki silti hyvin mene riiviöpennunkin kanssa. Aksu sulatti Jäynän nopeasti ja Hannillakin meni vain vuosi ( :D ) hyväksyä Elkku. :)

Josefiina kirjoitti...

Järkkyy, mutta toivottavasti ihan positiivisessaKIN mielessä :D Hahah, vai että vuosi - tosi lupaavaa! Toivottavasti Amor ei kulje Hannin jalanjälkiä :)

Wiivi kirjoitti...

Meilläkään Ossi ei halunnut hyväksyä Manua alkuun. Eikä sittemmin Auraa, joka tuli Ossin ollessa 9v. Nyt pikkuhiljaa Ossi on hyväksynyt Auran (reilu vuosi takana)...

Mut hyvin se menee, kun muistaa antaa omaa huomioo molemmille, eikä vain hurmaannu pennusta. :) Ja antaa koirille aikaa ja tilaa tutustua ja hyväksyä toisensa. :) Amor on kyl ihana! ♥