maanantai 6. toukokuuta 2013

Se oli salamanisku, euforiaa

Me saatiin se ryhmäpaikka agilityyn!! Aletaan kulkemaan torstaisin klo 18-19 treeneissä, ryhmä vaikuttaa tosi mukavalta ja onpa siellä yksi muho käppänäkin. Olen aika täpinöissäni, jihuu! :) Rallytokon jatkoryhmä pyörii myös torstaisin seitsemästä kahdeksaan eli heti siihen perään - saapa nähdä riittääkö Amorissa virtaa molempiin samana iltana... ellei, niin rallytoko jäänee vähemmälle.Tänään käytiin näyttelytreenissä, ohjaajan mukaan Amor esiintyy "erittäin hyvin" ja tyytyväinen olin siihen itsekin. Ihan hyvillä mielin lähdetään siis ylihuomenna ajelemaan Rovaniemelle Nathalien luo ja torstaiaamuna ollaankin pitkästä aikaa kehässä. Villi veikkaus, että sanomista tulee Amorin kevyistä korvista, niukasta karvasta joka ei edes ole parhaassa kasvuvaiheessaan ja hammaskalustosta. Mutta me lähdetäänkin pitämään hauskaa, riippumatta siitä tullanko kehästä millaisen värin kera ulos. Sanotaan vaikka niin, että olisin  hyvään enemmän kuin tyytyväinen! Mutta sen näkee sitten, hehee.

Mulla on siis hurja hyvä fiilis koirahommien suhteen tällä hetkellä. Amor tuntuu piristyneen kaiken tämän yhteisen tekemisen seurauksena ja tänään se juoksi iltalenkin jälkeen portaat kolmanteen kerrokseen laukaten (en muista koska näin olisi käynyt ennen) ja pomppien kaksi porrasta kerrallaan! Se siis nuortuu silmissä, heh :) kunpa meillä olisi vielä paljon yhteistä aikaa jäljellä, en tiedä mitä tekisin ilman tuota partanaamaa.

Amor leluineen parvekkeella eräänä aurinkoisena iltana
Kenties yksi kevään viimeisistä jäälautoista

2 kommenttia:

Jonna kirjoitti...

Hih, en enää ees pysy perässä teidän tekemisissä! Kokoajan jossain menossa ja kaikkea uutta. Miksipä jättää huomiseen sellasta minkä voi tehdä jo tänään! Ihana että Ampukin on niin vauhdikkaana mukana menossa.

Josefiina kirjoitti...

Ampulta ei ehkä ole joka asiasta kysytty mielipidettä, mutta onhan se huippua kun pappa jaksaa! :)