lauantai 1. syyskuuta 2012

"Edessä oli pitkä urakka, mutta päätös oli tehty, ja sehän on aina hyvä juttu."

Meillä oli viikon ajan koti täynnä lainakoiria. Toisen siskoni apinapinseri Aapeli ja toisen siskon yorkit Selma ja Sylvi  (Sylvistä onkin kuva yllä, maailman veikein yorkkineiti!) <3

Syyskuun ensimmäinen päivä, parin hassun kuukauden päästä voidaan jo laskea päiviä jouluun. Aika menee aivan käsittämätöntä vauhtia.. Otsikko on peräisin Muumeilta, tämä kuukausi on nimittäin täynnä lukiojuttuja. Me ollaan viihdytty Amorin kanssa sateisissa metsissä, illat peittoon käpertyneinä ja tvtä katsellen. Se vaikuttaa niin tyytyväiseltä painautuessaan kylkeäni vasten peiton alla, rakas pikkukoira. Yhdeksäs yhteinen syksy - parempi ehkä jos ei ala miettimään, aika tosiaan menee vaan, sen suuremmin lupia kyselemättä.

Pitkästä aikaa myös jotain kuulumisia harrastusrintamalta - me ollaan nimittäin kenties tehty alustava varaus aktivointikurssille osallistumisesta! :D Kyseessä on sellainen pieni "tehokurssi", tapaamisia kertyisi neljä ja osallistujamäärät on pidetty pieninä (jos oikein muistan, niin jotain 6 koirakkoa?) ja hintaan kuuluu myös kurssimateriaalit. Olen aika innoissani, syksyllä 2009 me laitettiin agitreenit ns. tauolle, eikä olla sen jälkeen mitään varsinaisesti tehty. Tässähän saattaa vielä harrastuskärpänen puraista, jos aivan hullaannutaan - harmi että kolmessa vuodessa on tullut koirastakin veteraani ja paikallisesta kennelkerhosta valtava laitos! Hehe.

7 kommenttia:

Sarianne kirjoitti...

Heei, onko tuo best friendin sadetakki hyvä? eli pitääkö se oikeasti kunnolla vettä? Tänään on taas koko päivän satanut vettä ja olen siis koiria kuivannut jo liian monta kertaa (ja siis myös seiniä ja lattioita). Sadetakki voisi vähentää veden määrää sisätiloissa..

Josefiina kirjoitti...

Tuo taitaa olla sellanen talvitakki, mutta menee minusta hyvin tämmösinä viileinä sadepäivinä :) ja on vielä sitä vanhempaa mallia, jostain alelaarista bongattuna. Mutta vettä se pitää, ja tosi hyvät heijastimet!

Sarianne kirjoitti...

Sait tälläisen: http://www.niittipantanaulakossa.net/2012/09/liebster-kiertamaan.html

Anonyymi kirjoitti...

Heei, sen lisäksi, että sain vihdoin ja viimein lisättyä teidät meidän linkkilistalle, olen myös haastanut teidät!

http://nikirox.wordpress.com/2012/09/06/oliko-se-haaste/

Josefiina kirjoitti...

Voi, kiitos molemmille! :D Miepäs tartun haasteisiin..

Kristiina kirjoitti...

Ihana kuva Sytiäisestä <3

Josefiina kirjoitti...

Sytiäisestä ei paljon muunlaisia saakkaan! <3